UE Boom opdateres med vækkeur og equalizer

edbpriser.dk 31-03-46686 03:10

UE Boom er ikke meget større end en halvliters dåseøl, så det er imponerende hvor høj lyd, man kan få ud af den. Lydkvaliteten er også rigtig god, og designet er næsten i en klasse for sig.

Læs også: D-Link forvandler dine gamle højttalere til WiFi-højttalere

Vi har taget en nærmere kig på den lille bærbare højttalersucces og de nye funktioner, der følger med den nyeste softwareopdatering.

Robust og god batteritid i UE Boom

Når man står med en UE Boom i hånden, så er man ikke i tvivl om, at det er et solidt stykke elektronik. Den giver et indtryk af høj kvalitet, og højttaleren kan da også tåle vandsprøjt og er oplagt til at transportere med sig rundt, når man gerne vil have musik uden for hjemmet.

UE Boom farver

Batteritiden er også et plus, da den kan spille 15 timer i streg ved en fuld opladning, hvilket burde være mere end nok til en musikfyldt dag i det fri. Lyden spredes 360 grader, og den lille højttaler kan opnå et maksimalt lydtryk på hele 88 dB.

Man forbinder højttalerne til sin smartphone, tablet eller computer med enten NFC eller Bluetooth, og så er opsætningen faktisk færdig, og man er klar til at spille musik. UE Boom har også en app, hvorfra det er muligt at kombinere to højttalere til et stereosæt, så man kan spille fra to enheder på en gang.

UE Boom applikation

Det er også i appen, at man kan udnytte den nye softwareopdatering, der gør det muligt at indstille UE Boom til et vækkeur, selv ændre på EQ-indstillingerne og få højttaleren til at huske tidligere EQ-indstillinger samt tidligere parrede højttalere.

Læs også: Blæs festen op med Bluetooth – anmeldelse af Philips BTS5000

Vi har taget et kig på UE Boom og dens nye smarte funktioner, så du selv kan vurdere den lille højttalers kvaliteter i videoen herunder.