Ultratynd og potent gamer bærbar

edbpriser.dk 08-01-2014 15:19

Gigabyte viser i disse dage en spritny AORUS gamer bærbar frem på CES messen i Las Vegas, hvor den vækker beundrende blikke fra de fremmødte journalister.

For sammen med en - for gamer bærbare - usædvanligt lækker og slank profil, har Gigabyte også udstyret AORUS med en solid gang hardware.

Potent hardware i Gigabyte AORUS

Grafikken i en gamer PC skal være mere end i orden, og til det formål har Gigabyte udstyret AORUS med to GTX 765M grafikkort i en SLI opsætning.

Gigabyte AORUS

De bliver - sammen med resten af Gigabyte AORUS - drevet af en fjerde generations Haswell Core i7-4700HQ processor, der sammen med op til 32 GB DDR3L SDRAM vil "føre dig hele vejen til den ypperste spil dominans!" - ifølge Gigabyte selv altså.

Læs også: Farverigt gamer tastatur fra Corsair

På lagringssiden kommer du heller ikke til at føle dig underlegen, da der er mulighed for at fodre Gigabyte AORUS med to 512 GB SSD drev plus en 1 TB HDD i RAID 0 opsætning, der skulle give læsehastigheder på op mod 1.000 MB/s.

Altsammen i et slankt og let aluminium chassis

Gigabyte AORUS er trods sine 392 mm x 263 mm x 22,9 mm (bredde/dybde/højde) og den seriøse indmad en ganske let bærbar på bare 2,9 kilo, hvilket den kan takke det lette aluminium chassis for.

Det gør Gigabyte AORUS til lidt af et unikum i gaming segmentet af bærbare PC'er, der normalt her betydet tykkere kabinetter og en noget tungere vægt.

Sæt 3 ekstra skærme til Gigabyte AORUS

Hvis Full HD skærmen på 17,3 tommer ikke er nok, kan du udvide din spiloplevelse ved at slutte tre ekstra skærme til Gigabyte AORUS, mens skærmen på AORUS stadig kører.

Gigabyte AORUS med NVIDIA 3D Vision Surround Technology

Sådan en ydelse skal køles ned, og det sørger to indbyggede blæsere for, som kan styres ved hjælp af den indbyggede Fan Control, der gør det muligt at definere tre brugs-scenarier under overskrifterne Stealth, Auto og Turbo.

Gigabyte AORUS Thermal Design

Hertil kommer stereo højttalere, baggrundsbelyst tastatur og mulighed for at programmere dine egne tastatur opsætninger til forskellige spil, og så er Gigabyte pludselig trådt ind på scenen for seriøse gamer bærbare.

Gigabyte AORUS har fremhævede WASD-taster
Gigabyte AORUS har fremhævede WASD-taster, foto: VR-Zone.com.

Læs også: Opgrader grafikkortet

Du må desværre vente til andet eller tredje kvartal af i år, før du kan få fingrene i Gigabyte AORUS, men så har du til gengæld tid til at spare de 16-22.000 kroner, som det slanke vilddyr kommer til at koste alt efter konfiguration.

Du kan se mere til Gigabyte AORUS på den officielle hjemmeside her.