"Uncharted 3" kommer - i 3D

edbpriser.dk 13-12-2010 15:09

Ved de netop afholdte Video Game Awards 2010 løftede Sony Computer Entertainment sløret for den nyeste titel i den millionsælgende actioneventyr-serie "Uncharted".

"Uncharted 3: Drake’s Deception", der bliver udviklet eksklusivt til PlayStation 3 af udviklerholdet Naughty Dog Inc., udvisker grænserne mellem de forskellige underholdningsformer med den filmiske storladenhed, adrenalinfyldte øjeblikke, mystik og spænding, der er kendetegnende for "Uncharted"-serien; udover dets unikke og udvidede multiplayer-oplevelse.

Fans af serien og nytilkomne vil nyde muligheden for at kaste sig hovedkulds ud i et ægte eventyr i jagten på den sagnomspundne ”Atlantis of the Sands”.

Rejsen fører Nathan Drake ud på en farlig rejse ind i den arabiske ørken, en rejse, hvor han og hans mentor, Victor Sullivan, skal forsøge at forpurre de ondsindede planer, en hemmelighedsfuld organisation og dets nådesløse leder planlægger at føre ud i livet.

Når de forfærdelige hemmeligheder om denne forsvundne by bliver afsløret, bliver Drake kastet ud i en desperat overlevelseskamp, der presser ham til det yderste og tvinger ham til at overvinde hans største frygt.

Hovedfeatures:
• Større områder og et mere eksplosivt eventyr, drevet af Naughty Dogs sans for historiefortælling og filmisk præsentation.
• Konkurrerende og samarbejdende multiplayer vender tilbage med helt nye oplevelser og et væld af nye features. "Uncharted"-universet giver onlinespillere en unik actioneventyr-multiplayeroplevelse, hvor de filmiske elementer fra singleplayer-oplevelsen bliver overført til multiplayer.
• Nathan Drake kan nu neutralisere modstandere på flere nye måder: nærkamp med flere modstandere på én gang, kontekstsensitive angreb og nye snigemuligheder. "Uncharted 3: Drake’s Deception" byder også på en udvidet udforskningsoplevelse med intense skududvekslinger.
• Naughty Dog introducerer nye visuelle fysik- og miljøeffekter. "Uncharted 3: Drake’s Deception" leverer banebrydende teknologi ved gengivelsen af dynamiske sand-, ild-, røg- og vandeffekter.
• "Uncharted 3: Drake’s Deception" kan spilles i stereoskopisk 3D.

"Uncharted 3: Drake’s Deception" leverer prisvindende historiefortælling, filmiske actionsekvenser i stort format, blændende og realistisk 3D i høj opløsning og en overflod af detaljerigdom og effekter – og er et sted, hvor du kan blive opslugt af Nathan Drakes verden og opleve, hvad en PlayStation 3 virkelig kan.

Se første trailer fra spillet herunder