USB stick med indbygget WiFi

edbpriser.dk 01-02-47563 15:30

SanDisk Connect Wireless Stick hedder den lille fætter, der ved første øjekast ligner et ganske normalt USB stick, som dem vi kender og har brugt i årevis.

SanDisk har dog formået at udstyre deres Connect Wireless Stick med WiFi, der virker ved hjælp af et indbygget batteri, så du ikke engang behøver at tage USB sticket op af lommen for at bruge det.

Læs også: Verdens mindste 128 GB USB 3.0 stick

Batteriet er af naturlige årsager ikke specielt stort, så brugstiden er opgivet til maksimalt 4½ time, hvis man streamer film uafbrudt til en enkelt enhed. Varieret brug af enheden burde så give noget længere tid mellem behovet for opladninger.

Opladningen foretages, når SanDisk Connect Wireless Stick sættes i en computer, hvorved den også fungerer som en helt almindelig USB stick.

SanDisk Connect Wireless Stick
SanDisk Connect Wireless Stick fungerer også som et almindeligt USB stick.

Del med venner og kolleger

SanDisk Connect Wireless Stick kan kommunikere med op til tre enheder af gangen, så de lagrede film eller billeder kan ses af flere i bilen, på teltturen eller i mødelokalet.

Dermed kan SanDisks stick fungere som en lille NAS server, der bare kan ligge i lommen eller tasken.

SanDisk Connect Wireless Stick er samtidig en smart løsning, hvis du har købt en nyere Apple MacBook, der kun har den nye USB-C port.

SanDisks WiFi USB stick er kompatibelt med både PC og Mac samt iPad, iPhone og Android, og der følger en app med til dem alle, der gør adgangen til Connect Wireless Stick ganske enkel.

Læs også: 5 batteripakker til ferien og festivalen

SanDisk Connect Wireless Stick er på markedet nu i kapaciteter på 16, 32, 64 og 128 GB, og priserne starter lige under 400 kroner.

Find dem her