Vælg årets præmier til julekonkurrencen på EDBpriser

edbpriser.dk 25-10-2013 14:16

Vi har i de forløbne år udlovet både en Sony bærbar PC, Intel SSD, Logitech Gaming Headset, Nokia Lumia mobiltelefon, MSI bundkort + Corsair vandkøling samt en Xbox 360 med spil, som selvfølgelig har været dejlige ekstra julegaver for de heldige vindere.

Men det har måske ikke nødvendigvis været lige præcis den præmie, som man har gået og drømt om op til jul.

Der kommer jo mange nyheder hele tiden på vores fælles markedsplads, EDBpriser, og det kan jo være, at det er Apples iPad Air, de nye UX302LA Zenbooks fra ASUS med Gorilla Glass, de fede actionkameraer fra GoPro eller måske en USB stick formet som en guldmønt, der er lige præcis den gave, som du gerne så under dit juletræ i år.

Fortæl os hvad du ønsker dig til jul
Derfor vil vi hermed opfordre alle vores brugere til at fortælle os om deres hedeste gadget-drømme - enten på vores Facebook-side her eller i en mail med emnet "Julekonkurrence 2013" til redaktion@edbpriser.dk.

Hvis du kommer med dit julegaveønske på vores Facebook-side, er det en god idé at angive et link til det pågældende produkt på EDBpriser, så andre brugere nemt kan tage stilling til, om det også er noget, de ønsker sig, eller de hellere vil foreslå noget andet.

Og lad nu bare drømmene få frit spil og fortæl os, hvad I ønsker jer allermest til jul, eller tænk helt ud af boksen og stem på julegaver til familien, hvis nu moster Oda længe har gået og plaget om at få en Tassimo kaffemaskine.

Når vi så har fået jeres - forhåbentlig rigtig mange - julegaveønsker, vil vi vælge dem ud, som allerflest ønsker sig, og lade dem indgå i præmiepuljen til EDBprisers julekonkurrence 2013.