Vandtæt Bluetooth højttaler til bruseren

edbpriser.dk 10-03-2016 09:44

At tage et brusebad kan nu nydes i selskab med god musik takket være den nye Aquatunes Bluetooth højttaler fra GROHE og Philips.

Med Aquatunes højttaleren kan du forbedre din bruseoplevelse ved at streame din yndlingsmusik direkte ind i brusekabinen.

Aquatunes bruger avanceret elektronik til at give flot lyd selv i våde omgivelser, og da Bluetooth har en rækkevidde på 10 meter, kan lydkilden opbevares i sikker og tør afstand.

Montering uden besvær

Designet og udformningen af Aquatunes gør, at den er vandafvisende, og kan derfor monteres direkte i badet.

Holderen kan fastgøres på alle brusestænger af standard størrelse med en diameter på 20-25mm. Yderligere, kan højttaleren monteres uden at afmontere brusestangen fra væggen, hvilket også gør den egnet til installation andre steder på badeværelset.

Læs også: Lækkert designet rejsekammerat - anmeldelse af JBL Clip+

Når holderen er fastgjort, tager det kun et drej med håndleddet for at låse højttaleren på plads og derefter låse den op igen, når det er ønsket.

Mange timers musik over alt på dit badeværelse

Aquatunes batteriet holder strømmen op til 8 timer og giver dig derfor strøm nok til mange forfriskende og afslappende brusebade, før det igen skal oplades.

Aquatunes i oplader

Den medfølgende induktionsladestation gør, at højttaleren fortsat kan afspille musik under opladning. Du kan derfor sagtens nyde dine yndlingssange, mens du børster tænder eller lægger din makeup.

Læs også: Smart håndfri løsning til bilen - anmeldelse af JBL Trip

Ladestationens diskrete design i en blank Moonwhite finish supplerer den afrundede form af højttaleren, hvis design er inspireret af både de nyeste trends inden for forbrugerelektronik og af en af de mest populære GROHE håndbrusere.

Nem betjening af Aquatunes

Brugen af Aquatunes kunne ikke være nemmere. Enhver, der ejer en smartphone eller en MP3-afspiller vil føle sig hjemme med funktionerne.

De inkluderer en tænd/sluk-knap, en lydstyrkekontrol, en Bluetooth knap for at forbinde enhederne, samt en knap med mulighed for at skifte nummer. To lysdioder viser status for Bluetooth-forbindelsen og batteristatus.

Aquatunes kommer på markedet nu til en vejledende pris på 1.499 kroner.