Vanvittig gamer bærbar

edbpriser.dk 03-06-2016 14:26

Rigtige gamere har et stationært monster af en PC hjemme i hulen, hvor lyset fra solen er holdt ude af tunge gardiner og der er en rigelig tilstrømning af chips og cola.

To ud af de tre kriterier kan godt holdes i hævd fremover, men hvis du er glad for formfaktoren på en bærbar, når du spiller, kan du godt overveje at skifte den stationære ud med ASUS' nye monster laptop.

ASUS ROG GX800 er efterfølgeren til sidste års ROG GX700, og den er lige blevet vist frem på Computex messen i Taiwan.

Læs også: Test: Acer Predator G6-710 er iført kamppanser og klar til gaming

Den kæmpe boks bag ROG GX800 på billederne er et vandkølingssystem, som man kan docke den bærbare i, og som straks booster clock-frekvens og ydeevne på laptoppens hardware.

ASUS ROG GX800

Og det er en vanvittig bestykning, som ASUS ROG GX800 bliver sendt på markedet med.

Dobbelt op på grafik og strømforsyning

De præcise detaljer omkring bestykningen vil ASUS ikke ud med endnu, men den skulle komme med en Intel K-serie CPU på 4,4 GHz og hele to - endnu ikke annoncerede - grafikkort fra Nvidia, der kommer i en SLI-opsætning.

De endnu ikke annoncerede grafikkort er højst sandsynligt mobile udgaver af de nye GeForce GTX 1080 eller GTX 1070 kort, så det er en virkelig potent gamer bærbar, ASUS sender på gaden.

Derfor kommer ASUS ROG GX800 også med to 330 watt strømforsyninger, så der er strøm nok til al den dejlige gamer hardware.

Læs også: Nye grafikkort fra Nvidia: Bedre og billigere end de bedste på markedet i dag

ASUS sender ROG GX800 i handlen til august til en pris omkring de $6.000, der kunne ende med en dansk pris på cirka 48.000 kroner, så enten skal du begynde at spare sammen nu (og finde et ekstra job), eller også skal du kigge på GX700, som står til sølle 35.000 kroner i dag.


Kilde: PC World