Vanvittig mobil på vej med 3 CPU'er, 18 GB RAM, 4K display, 60 MP kamera og 1,2 TB lagerplads

edbpriser.dk 07-02-48655 11:46

Det lyder usandsynligt, at en smartphone med ovenstående specifikationer skulle komme på markedet indenfor nærmeste fremtid, men det er ikke desto mindre, hvad Turing Robotic Industries lover de har i støbeskeen.

Steve Chao, som er CEO for TRI, har udsendt et nyhedsbrev, hvori han beskriver, hvordan firmaets Turing Monolith Chaconne smartphone vil blive bestykket og hvordan den eksorbitante hardware vil fungere.

Læs også: To nye farver på iPhone 7 og superstærk processor

Tre superhurtige Snapdragon 830 processorer skal arbejde sammen og dele hele 18 GB RAM.

Turing Monolith Chaconne smartphone

Skærmstørrelsen lyder på 6,4 tommer, og displayet får en 4K opløsning på 3840 x 2160 px.

Den indbyggede hukommelse lyder på intet mindre end 768 GB, og sammen med to microSD hukommelseskort på 256 GB kommer den samlede lagerplads op på 1,2 TB.

Kameraerne i Monolith Chaconne er lige så imponerende med 60 MP til hovedkameraet og 20 MP til det frontvendte kamera.

Batteriet skal være en hydrogen brændselscelle, og styresystemet kaldes Swordfish OS (deep learning AI), og for at fuldende denne mobildrøm skal Turings smartphone laves i vidundermaterialet grafen og have slide tastatur.

Finsk luftkastel eller det næste Nokia?

Turing Monolith Chaconne mobiltelefonen lyder jo mildt sagt som et vanvittigt drømmeprojekt, der aldrig kommer til at se dagens lys.

Turing Monolith Chaconne smartphone

Men TRI har hovedsæde i Salo i Finland, hvor Nokia i sin tid producerede mobiltelefoner, så måske er der alligevel noget om snakken.

Læs også: Din iPhone dumper med et brag: Her er mobiltelefonerne med de bedste og dårligste antenne-signaler

Vi må dog vente til 2018 med at se Turing Monolith Chaconne, for før venter Steve Chao ikke, at de kan være klar med den.

Hvis du selv kunne tænke dig at være med til at udvikle telefonen hos TRI, så hyrer de folk lige nu, og du kan sende din ansøgning til denne dramatiske adresse: changetheworld@turingphone.com.


Kilde: AndroidPolice