Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Verdens første 2-i-1 workstation er skabt til at være det perfekte redskab for digitale kreative

edbpriser.dk 20-10-2017 09:45

HP har afsløret verdens kraftigste 2-i-1 workstation PC, som giver digitale udviklere og animatorer frihed og fleksibilitet til at arbejde hvor og hvornår, det passer dem.

Som verdens første workstation, der kan skilles ad i to dele og bruges som både selvstændig tablet, laptop og fuldblods workstation via en dock, er HP ZBook x2 bygget til at imødekomme grafikere, designere og andre kreatives stigende behov for ydelse og mobilitet til arbejde i krævende professionelle programmer.

“Der findes ikke nogen enhed bedre udstyret til at hjælpe digitale kreative og designere end verdens kraftigste og første 2-i-1 workstation,” siger Lars Højbjerg Larsson, produktchef for workstations, HP Danmark.

HP ZBook x2 i tablet mode

“Vores ZBook x2 er det perfekte redskab til at sætte turbo på den kreative proces med sin enestående ydeevne og brugervenlighed, der gør det muligt for kreative at gøre, det de er bedst til – at få nye, inspirerende idéer.”

Udviklet til designere, grafikere og kreative brugere af Adobe Creative Cloud

I dag bliver mange professionelle designere og grafikere nødt til at bruge både en MacBook og en iPad for at udføre deres arbejde.

Nu kan de løse de samme opgaver udelukkende med HP ZBook x2, som kan bruges i fire forskellige tilstande både som laptop, adskilt, i docken og som tablet.

Læs også: Ny kraftfuld Surface Book 2 er pludselig blevet præsenteret

For at give brugere maksimal fleksibilitet har HP også lavet enheden med den samme ydeevne, uanset om man bruger ZBook x2 via docken eller til at tegne i hånden, hvor den batteriløse pen kan benyttes til at følge brugerens mindste bevægelser.

HP ZBook x2

HP ZBook x2 giver designere adgang til quad-core Intel Core processorer, dobbelt så meget hukommelse som andre 2-i-1 PC'er på markedet med 32 GB RAM og NVIDIA Quadro Graphics, der leverer 73% bedre grafisk ydelse sammenlignet med Surface Pro 4.

Workstationen kommer også med lydløst kølesystem bestående af to blæsere, som giver luft til den kraftfulde grafik og processor. Derudover er HP ZBook x2 også designet med Adobe brugere for øje, da HP har tilføjet 18 brugerdefinerede genvejstaster, som tilpasses til det enkelte program.

Et væld af funktioner

HP ZBook x2 kommer med en 14" 4K multi-touchskærm med mulighed for tilkøb af en DreamColor skærm i 10-bit med en milliard farver kalibreret til 100 procent af Adobe RGB.

Computeren har en avanceret hybrid PC-skærm med anti-glare, hvilket tillader brugeren at fordybe sig i arbejde uanset belysningen. Fra skrivebordet kan den kobles til to 4K skærme ad gangen via HP ZBook Dock med Thunderbolt 3-porte.

HP ZBook x2 sat til to skærme

HP ZBook x2 er designet til at kunne bruges alle steder og klare de mest krævende arbejdsopgaver med op til 10 timers batteritid. Computeren har gennemgået adskillige hardwaretests for at leve op til de mest krævende standarder fra industriens førende softwareudbydere som Adobe og Autodesk.

HP ZBook x2 leveres med op til 4,2 GHz Intel Turbo Boost, 32 GB RAM gennem to kanaler, som uden problemer kan udføre tunge opgaver som arbejde med flere lag i Photoshop, hvilket er dobbelt så meget hukommelse, som alle andre 2-i-1 PC'er på markedet, ifølge HP.

Modellens HP Z Turbo Drive til lagring af data er op til 6 gange hurtigere end SATA SSD og op til 21 gange hurtigere end traditionelle harddiske. HP ZBook x2 kommer med op til 2 TB lokal PCIe-lagring og indeholder en fuld SD-kortlæser, perfekt til professionelle fotografer.

HP ZBook x2 bagside

Fokus på sikkerhed

Som en af verdens mest sikre og brugervenlige mobile workstations, leveres HP ZBook x2 med sikkerhedsfunktioner som HP Sure Start Gen39, der beskytter mod BIOS-angreb og TPM 2.0 med hardware-baseret kryptering for sikring af brugeroplysninger.

Læs også: Gå undercover med nye HP Spectre bærbare

Sikker godkendelse af brugere sker gennem Smart Card Reader og HP's Client Security Suite Gen310 til at beskytte data, enheden og identiteten, der blandt andet inkluderer ansigtsgenkendelsessoftware og fingeraftryksskanner.

Pris og tilgængelighed

HP ZBook x2 kommer på markedet i december med en startpris på 14.499 kroner eksklusive moms.