Verdens hurtigste eksterne harddisk

edbpriser.dk 19-02-45915 14:53

DriveStation Mini Thunderbolt SSD ligner grangiveligt noget fra Apple og Jony Ives tegnebord, men det lille lækre eksterne datalager kommer altså fra en anden amerikansk producent, nemlig Buffalo Tech.

Læs også: Ekstra stor SSD i hybrid harddisk fra WD

Buffalo hævder, at deres DriveStation Mini Thunderbolt SSD er verdens hurtigste eksterne lagerplads, og det er da også en gedigen samling hardware, de har sat i den lille boks.

Fire gange hurtigere end USB 3.0

Buffalo har udstyret DriveStation Mini Thunderbolt SSD med to SSD diske og to Thunderbolt porte, hvilket sammen skulle gøre den stilige harddisk fire gange hurtigere end USB 3.0.

Køb din eksterne harddisk lige her

Læse- og skrivehastigheder skulle således kunne komme op på 760 MB/s og 615 MB/s henholdsvis, hvilket vil give en overførsel af 800 MB - eller det der svarer til omkring 1.000 billeder - på 1,3 sekunder, har T3 regnet sig frem til.

Buffalo DriveStation Mini Thunderbolt SSD på skrivebordet
Buffalo DriveStation Mini Thunderbolt SSD fylder ikke meget på skrivebordet.

Samtidig understøtter Buffalo DriveStation Mini Thunderbolt SSD en seriel opsætning af op til seks enheder sammen, uden at det forringer ydelsen.

DriveStation Mini Thunderbolt SSD er tiltænkt kreative professionelle, som har brug for overførsler af store datamængder på daglig basis, men alle dem, der er trætte af at vente i indtil flere sekunder på deres overførsler, kan selvfølgelig også være med.

DriveStation Mini Thunderbolt SSD til både PC og Mac

Buffalo DriveStation Mini Thunderbolt SSD kan bruges til både Windows og Mac computere, og med det design vil den da i hvert fald passe fint til alle Apple produkter.

Læs også: Test af store SSD'er til små priser

Kapaciteterne lyder på enten 500 GB eller 1 TB, og de bedste priser er lige nu omkring 5.000 og 7.000 for de to versioner.

Find dem her