Verdens mest solgte gamer mus er lige blevet bedre

edbpriser.dk 29-09-2016 15:41

Razer introducerede DeathAdder musen tilbage i 2006, og siden da er musen blevet opgraderet flere gange og er blandt andet kommet i en venstrehånds-udgave samt diverse Special Editions, der alle har været med til at gøre Razer DeathAdder musen til den bedst sælgende gamer mus gennem tiderne.

Læs også: Testvinder: Razer Mamba Tournament Edition

Siden lanceringen har DeathAdder musen også vundet flere "Bedste Gamer Mus" priser end nogen anden mus på markedet, ifølge Razer.

Razer DeathAdder Elite

Nu introducerer Razer så DeathAdder Elite, der kommer på markedet midt i oktober.

Razer DeathAdder Elite forbedret på flere kerneområder

Razer hævder, at den nye DeathAdder Elite er deres mest præcise mus til dato med en optisk sensor, der registrerer 16.000 punkter per tomme (DPI), der giver en præcision på 99,4 procent, hvilket gør DeathAdder Elite til den mest følsomme og præcise gamer mus lige nu.

Razer DeathAdder Elite

Den kendte form på DeathAdder er bevaret, hvilket er blevet testet og valideret af professionelle eSports spillere, så musen fortsat lever op til at være behagelig at bruge gennem længere spil-sessioner.

DeathAdder Elite er desuden den første Razer mus, der kommer med mekaniske museknapper, der er optimeret til hurtigere reaktionstid og en holdbarhed på 50 millioner klik.

Razer DeathAdder Elite

Pris og tilgængelighed

Razer DeathAdder Elite er tilgængelig fra den 17.oktober til en pris på €80, hvilket giver en dansk vejledende pris på 649 kroner.

Læs også: Én mus til at styre både PC, Mac og tablet

Se Razers præsentationsvideo af DeathAdder Elite herunder.