Verdens mindste 128 GB USB 3.0 stick

edbpriser.dk 18-06-2015 11:37

PKParis er ikke et firma, vi har set meget til her på EDBpriser, men det kan være, at det ændrer sig i nærmeste fremtid.

Det franske firma er nemlig begyndt at skabe overskrifter med nogle flot designede USB-produkter, der både kan prale af at være verdens mindste og samtidig have temmelig høje kapaciteter.

PKParis K'1 er således verdens mindste 3.0 USB stick med en kapacitet på 128 GB.

Læs også: USB-sticket til din PC og mobiltelefon - anmeldelse af SanDisk Ultra Dual USB stick

Med sine mål på beskedne 16,8 x 16 x 7 mm slår K'1 lige præcis SanDisks Ultra Fit USB 3.0, der måler 19,1 x 15,9 x 8,8 mm, og som kommer i en 128 GB udgave senere på året.

Som designet til Apples produkter

PKParis går meget op i, at deres produkter også skal se godt ud, og de har designet K'1, så det passer perfekt i siden på en MacBook.

PKParis K'1 i MacBook

K'1 har samtidig hul til en rem, så den fikst kan sættes i nøglebundtet, så man altid har den ved hånden.

PKParis K'1 i nøglering

Bedre sikkerhed på SanDisk Ultra Fit

Størrelsen er imidlertid ikke alt, og veteranerne fra SanDisk har da også et par ekstra trumfer, der følger med købet af en Ultra Fit USB stick.

Køberne får blandt andet SecureAccess med i handlen, der kan bruges til at oprette 128-bit AES krypterede mapper, som kun kan åbnes, hvis man har kodeordet.

SanDisk Ultra Fit 128 GB USB stick

Man får også et års gratis abonnement på RescuePRO med i købet af en SanDisk Ultra Fit USB nøgle, der kan hjælpe med at genetablere slettede og mistede filer.

Læs også: Stort lager i mikroformat - anmeldelse af SanDisk Ultra Fit

Så hvis sikkerheden omkring dine filer betyder noget for dig, er SanDisk Ultra Fit nok stadig det bedste køb - du kan finde dem her.


Via: PCWorld