Verdens tyndeste og letteste tablet

edbpriser.dk 28-04-46656 06:56

Sony Xperia Z3 Compact Tablet måler blot 6,4 mm i tykkelsen (iPad Air måler 7,5 mm), og så vejer den kun 270 gram.

Dermed er den, ifølge Sony, både verdens letteste og tyndeste tablet. Skærmstørrelsen er 8 tommer ligesom iPad mini.

Verdens hurtigste processor... i en tablet

Verdensrekorderne stopper dog ikke her for Sony, som også har udstyret Xperia Z3 Tablet Compact med virkelig potent hardware.

Qualcomms Snapdragon 801 Quadcore 2,5 GHz processor hedder kraftværket i Sony Xperia Z3 Tablet Compact, og det er den hurtigste processor af sin slags på markedet lige nu.

Læs også: Mini Toughpad til ekstreme forhold

Hertil kommer 3 GB RAM og et Qualcomm Adreno 330 grafikkort, der altsammen skal sørge for en gnidningsfri brugeroplevelse, også når der skal afvikles krævende spil.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact kommer desuden med PS4 Remote Play installeret, så man også kan styre sin PlayStation 4 fra tabletten, og via WiFi kan man få spillet over på tabletten, hvis fjernsynet skulle være optaget.

Forbedret kamerateknologi i Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Sony Xperia Z3 Tablet Compact kommer naturligvis med to kameraer indbygget på henholdsvis 8,1 og 2,2 megapixel.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact er vandtæt
Sony Xperia Z3 Tablet Compact er vandtæt.

Det bagudvendte kamera kan optage film i fuld HD og indeholder Exmor RS-teknologien fra Sonys roste digitalkameraer.

Sony har også spækket Sony Xperia Z3 Tablet Compact med en masse kamera apps, der tilføjer en lang række muligheder til både fotografier og video optaget med Xperia Z3 Tablet Compact.

Ny lysstærk skærm med BRAVIA-teknologi

Skærmen i Sony Xperia Z3 Tablet Compact er den mest lysstærke skærm, Sony nogensinde har leveret, så den også kan klare sig godt i skarpt sollys.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Sony Xperia Z3 Tablet Compact har skærmteknologi fra Sonys BRAVIA fladskærme.

Displayet er udstyret med Live Color LED, som er en anden teknologi, Sony har hentet fra en produktlinje i det massive bagkatalog - nemlig deres BRAVIA fladskærme, så billedkvaliteten bør være i top.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact holder i 13 timer

Man skulle tro, at al den potente indmad i Sony Xperia Z3 Tablet Compact ville suge batteriet på rekordtid, men Sony lover at den lille tablet vil holde til 13 timers uafbrudt anvendelse af multimedia.

Pris og tilgængelighed

Sony har ikke afsløret den danske pris på Sony Xperia Z3 Tablet Compact, men ud fra de internationale priser bør den lande på cirka 3.000 kroner.

Tilgængeligheden er løst sat til efteråret i år fra Sonys side, og her skal man vælge mellem en sort og en hvid udgave, samt om man vil have 4G eller kan nøjes med WiFi.

Læs også: Stor iPad kommer i 2015

Styresystemet er Android KitKat i version 4.4.4.