Video: Se hvordan kameraet i iPhone 7 Plus klarer sig mod et $50.000 professionelt videokamera

edbpriser.dk 16-01-2017 10:33

Fotografen Parker Wallbeck står bag sitet Full Time Filmmaker, hvor man mod betaling kan lære at blive en bedre fotograf, og på hans YouTube kanal deler han blandt ud af hans viden og erfaringer.

Her har han for nylig sat sig for at teste kameraet på iPhone 7 Plus, der med sit dobbelte objektiv-system har modtaget mange roser for sine billedmæssige kvaliteter.

Læs også: ASUS: "ZenFone 3 Zoom har bedre kamera end iPhone 7 Plus"

Testen har Wallbeck udført ved at fastspænde sin iPhone 7 Plus til sit professionelle RED Weapon videokamera, der har en anskaffelsesværdi på $50.000.

iPhone 7 Plus vs RED Weapon kamera

Resultatet kan du se i den øverste video herunder, og det er ganske forbløffende at se, hvor godt kameraet i iPhone 7 Plus følger med det meget dyrere RED kamera.

Parker Wallbeck har da også gjort en del for at optimere optagelserne på iPhone 7 Plus, hvilket du kan se i den nederste video herunder.

Læs også: Se video af den anden iPhone prototype

Budskabet fra Parker Wallbeck er, at man kan komme rigtig langt med at skabe flotte levende billeder med det kamera, man har i lommen, hvis man gør en indsats og sætter sig ind i de mange muligheder moderne smartphone kameraer har.