Vind "Alan Wake" til Xbox 360 + Jakke, T-shirts og nøglesnore - AFSLUTTET

edbpriser.dk 03-02-42331 11:00

I denne længe ventede titel, der kun udkommer på Xbox 360, skal du påtage dig rollen som en vis Alan Wake, en mand, der tjener penge på andres skræk som bedstsælgende spændingsforfatter.

Fanget i den på overfladen fredelige Washington-by, Bright Falls, hvortil han er rejst for at komme sig over tabet af sin forlovede, skal Alan stykke et mysterium sammen for at forhindre, at han selv for altid fanges i en mareridtsagtig verden.

"Alan Wake" er en intens, psykologisk thriller fra Remedy, skaberne af "Max Payne", og ser ud til at ville sætte helt nye standarder for fremtidige spil med en virkelig filmlignende oplevelse.

Udforsk en omfattende verden fyldt med missioner, unikke opgaver, intens kamp og skræmmende fjender.

Dyk ned i en indviklet historie med utallige lag, som er fyldt med spænding, spændende figurer og chokerende afsløringer.

* Episodeindhold: Den missionsbaserede struktur i Alan Wake skaber en episodisk fortælling, der minder meget om de absolut bedste TV-dramatiseringer. Efterhånden som episoderne skrider frem, udvikler gameplayet sig med nye elementer og figurer, som trækker spilleren dybere ind i oplevelsen.

* Realistisk miljø: Oplev en fordybende virkelighed som aldrig før, mens forandringer i lys- og vejrforhold påvirker gameplayet. Udforsk hvert eneste aspekt af en ultra-realistisk by fra den nordvestlige stillehavsregion, mens du leder efter sandheden bag uhyggelighederne omkring dig.

* Omfattende verden: Udforsk, og bevæg dig frit i et åbent miljø, mens du efterforsker Bright Falls' mysterier. Vær meget opmærksom på detaljerne, mens du leder efter spor, der er spredt ud over byen.

* Brutal kamp: Når natten falder på, begynder væsener at angribe, og jo længere Alan tilbringer i Bright Falls, desto længere bliver nætterne. Hans fjender synes at få deres kræfter fra mørket, og lyset bliver snart hans vigtigste allierede. Kombiner brugen af lys med mere konventionelle våben for at drive kræfterne, der skjuler sig i mørket, tilbage.

Vi har trukket 4 vindere, som alle blev belønnet med både spillet og "Alan Wake" nøglesnore. Herudover fik en af de heldige vindere også 1 "Alan Wake" jakke, og 2 af de heldige vindere fik en "Alan Wake" T-shirt.

Anders Stendevad fra Aalborg vandt spillet + Jakke og nøglesnor
Anders Højrup fra København vandt spillet + T-shirt og nøglesnor
Linda Kammesgaard fra Ansager vandt spillet + T-shirt og nøglesnor
Bjørn Seedorff fra Allerød vandt spillet + nøglesnor

Stort tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her