Vind "Alice: Madness Returns" til PC, PS3 eller Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 24-04-43406 10:20

For 11 år siden blev Alice's familie revet fra hende i en frygtelig brand, der efterlod hende stærkt forbrændt på både krop og sjæl. Efterfølgende blev hun indlagt på Rutledge-anstalten, hvor hun kæmpede mod sine indre dæmoner ved at glide ind i hendes fantasiverden, Eventyrland. Nu, 11 år senere, er hun endelig klar til at blive udskrevet - selv om hun stadig bærer rundt på den mentale byrde efter de tragiske begivenheder.

I spillet "Alice: Madness Returns" udskrives Alice fra anstalten og overlades i en psykiater fra London's varetægt. Samtidig med at hun stadig forfølges af mareridtagtige hallucinationer, der invaderer hendes virkelighedsopfattelse, forsøger hun at forstå sine pinsler i et forsøg på at helbrede sig selv. Men med et sind i laser er hun ude af stand til at bekæmpe frygten og de medfølgende neuroser, der udløses af hendes mystiske minder, drømme og syn. Og hendes flytning til London ser kun ud til at have øget dem i antal og intensitet.

Læs også: American McGee om "Alice: Madness Returns"

Måske vil hun have det bedre i Eventyrland, som hun hidtil har haft det. Derfor rejser hun tilbage for at søge efter det, den virkelige verden ikke kan give hende: Sikkerhed, viden og sandheden om fortiden. Men i hendes fravær har Eventyrland lidt. Noget er gået frygtelig galt, og en stor ondskab har sænket sig over det, der en gang var hendes smukke tilflugtssted.

Kan Alice redde Eventyrland — og sig selv — fra galskaben, der er ved at fortære dem begge?

* Intens 3. persons-action: Gør brug af flere forskellige våben, der alle kan opgraderes, inklusive den eksplosive tekande-kanon, den ødelæggende legehest og den klassiske morderiske klinge.
* Udforsk det dystre og hærgede Eventyrland: Mød velkendte men alligevel fremmede figurer som fx den usynlige kat, den gale hattemager, kålormen og den røde dronning.
* Magiske muligheder: Lær mystiske færdigheder i Eventyrland som fx at svæve med Alice's kjole, at krympe eller at vokse til enorm størrelse for at knuse dine fjender
* Interaktive gåder: Intuitive og sjove udfordringer, hvor du bl.a. skal forvandle forskellige genstande, teste din musikalske hukommelse, spille skak eller flytte rundt på billeder.

Vi har trukket 1 PC vinder, 1 PS3 vinder og 1 Xbox 360 vinder:

PC: Hans Jensen fra Aalborg
PS3: Jesper Nielsen fra Odense
Xbox 360: Svein Vindfjell Svendsen fra Sindal

Stort og vanvittigt tillykke til jer alle tre.

Se alle vores konkurrencer her