Vind "APB - All Points Bulletin" til PC - AFSLUTTET

edbpriser.dk 09-07-42459 02:20

Realtime Worlds videreudvikler multiplayer-skydespillene til at blive en del af en missions-baseret levende online-by.

"APB" blander tempofyldt tredjepersons action, omfattende justeringsmuligheder og betydningsfulde mål for at skabe en unik, levende multiplayer-onlineoplevelse.

Ved hjælp af banebrydende teknologi præsenterer "APB" en "levende og åndende by", hvor spillerne kan ramle sammen til fods eller i en lang række forskellige køretøjer for at bestemme fremtiden for den fiktive metropolis, San Paro.

Lovmænd og kriminelle kæmper konstant om kontrollen over byen - hvor det er op til den enkelte spiller at vælge side og derefter kaste sig ud på stadig mere komplekse missioner for at samle erfaring, opbygge sit hold og skabe sig et navn i byen.

"APB" inkluderer en genreførende justerings-motor, der gør spillerne i stand til at lade deres individualitet komme til udtryk ved at skabe visuelt unikke figurer og køretøjer.

"APB" gør det også muligt for spillerne at designe og dele deres eget indhold som fx tøjdesigns eller udstyr til køretøjerne i et hidtil uset omfang for onlinespillenes verden.

"APB" er et banebrydende onlinespil fra Dave Jones, skaberen af GTA, og Realtime Worlds, udviklerne af det prisvindende Xbox 360-spil Crackdown.

* Tredjepersons skydespil i topklasse med masser kørende action.

* Næste generation af onlinespil – MMO-spillenes omfang og levetid kombineret med den øjeblikkelige underholdsninsværdi fra tredjepersons skydespillene.

* Kæmp med op til 100 spillere i hundredevis af levende og åndende byer, der formes af spillernes handlinger.

* Kommunikér og del indhold med tusindvis af spillere i "APB"s onlineunivers 'Extensive'.

* Sæt dit eget præg på din figur og dine køretøjer, efterhånden som du bevæger dig igennem spillet.

* Bliv berømt som både individ og hold.

* Intet abonnement! I stedet bliver spillerne tilbudt en fleksibel spilletidsmodel, der vil appellere til et bredt publikum med masser af download-indhold, som konstant forlænger spillets levetid.

Vi har trukket de 3 vindere:

Rune Rasmussen fra Varde
Aggrim Svabo fra Vejle
Lukas Rasmus Nielsen fra Nyborg

Stort tillykke til jer alle tre.

Se alle vores konkurrencer her