Vind "Army of Two: The 40th Day" til PS3, PSP eller Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 11-04-41991 02:40

Da en menneskeskabt katastrofe af episke dimensioner rammer storbyen Shanghai, befinder Rios og Salem sig pludselig midt i begivenhedernes centrum.

Heldigvis for dig har du denne gang et større udvalg af kamp- og overlevelsesmuligheder og co-op-bevægelser, som hver af spillerne til enhver tid kan bruge og på den måde få adgang til et stort udvalg nye strategiske valg.

Du får også alle de krigeriske værktøjer, du kunne ønske dig, når du skal hjælpe det slagkraftige tomands-hold med at slippe levende fra kampene takket været en lang række omfattende våbenjusterings- og opgraderingsmuligheder.

Gå online med din makker i fire eksplosive multiplayer-varianter, der alle fokuserer på den unikke co-op-opbygning.

Den bedste co-op-oplevelse til dato med helt nye bevægelser og taktiske muligheder
"Army of Two: The 40th Day" er blevet opbygget med komplet fokus på at skabe en helt utrolig co-op-oplevelse. Resultatet er et større, bedre, mere organisk og ekstremt fængende spil, der giver dig chancen for at afprøve dine samarbejdsevner når som helst og hvor som helst, du ønsker det.

En episk katastrofe presser Shanghai til undergangens rand
En nøje planlagt række af mystiske katastrofer er i gang med at lægge Shanghai i ruiner, og nu må den slagkraftige duo, Army of Two, kæmpe sig igennem de hærgede byområder i et forsøg på, mod alle odds, at afsløre hemmeligheden bag den mystiske 40th Day.

Eksplosive online-multiplayer-varianter med fokus på unikke co-op-spiloplevelser
Gå online sammen med din makker i de fantastiske online-varianter, der alle fokuserer på at levere hidtil usete co-op-oplevelser. Eller test dine strategiske evner i den særlige Extraction-bonusvariant for fire spillere og forsøg at afværge en række fjendtlige angrebsbølger, mens du bevæger dig fra punkt til punkt i den hårdt plagede by.

Det mest avancerede våbenjusterings-system nogensinde i et spil
Tilpas dine våben i kampens hede, så de kommer til at passe til situationen. Med et enormt udvalg af ekstraudstyr og chancen for at justere dine våben når som helst i spillet, er mulighederne endeløse.

"Army of Two: The 40th Day" udkommer 14. januar.

Vi har trukket 1 PS3 vinder, 1 PSP vinder og 1 Xbox 360 vinder:

Daniel Høgh fra Ikast vandt spillet til PS3
Anne-Mette Nørreby fra Nordby, Fanø vandt spillet til PSP
Michael Schou fra Randers vandt spillet til Xbox 360

Stort tillykke til jer alle.