Vind "Battlefield: Bad Company 2 - Limited Edition" til Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 04-03-2010 13:21

I "Battlefield: Bad Company 2" befinder alle de velkendte krigere fra Bad Company sig igen i begivenhedernes centrum, hvor de får brug for alle deres våben og køretøjer for at overleve.

Kampene brager løs med større intensitet end nogensinde før og for første gang nogensinde i et modern krigs/action-spil med stor vægt på rullende krigsførelse.

I "Battlefield: Bad Company 2" må ‘B’-kompagniet kæmpe sig over snefyldte bjergtoppe, igennem tætbevoksede jungler og i støvede landsbyer.

Med et slagkraftigt arsenal af dødbringende våben og et stort udvalg af krigsmaskiner vil flokken begive sig ud på deres missioner, klar til at sprænge, skyde, nedlægge og udrydde alt, der står i vejen for dem.

Det handler om total ødelæggelse, som kun DICE’s næstegenerations grafiske Frostbite-motor kan levere det.

Dine fjender vil både on- og offline hurtigt opdage, at der ikke er nogen steder at gemme sig.

Limited Edition indeholder:

Fire køretøjs-opgraderinger
• Forbedret armering – Forbedret armering er monteret på alle køretøjstyper. Dermed mindskes effekten af fjendens sprængstoffer og panserbrydende våben. På den måde øges chancerne for overlevelse markant.
• Overlegen ildkraft – En våbenopgradering monteres for køreren af alle bevæbnede køretøjer. Dermed er det muligt at angribe et langt større udvalg af fjendtlige enheder.
• Bevægelsessensor for køretøjer – Brug dette højteknologiske udstyr til at lokalisere fjendtlige enheder i nærheden af køretøjet.
• Sporingspil – Denne magnetiske pil sætter sig fast på overfladen af ethvert køretøj og gør det muligt for ens holdmedlemmer at følge, låse sig fast på og affyre raketter mod bevægelige mål - også udenfor ens synsvidde.

To klassiske Battlefield 1943-våben
• M1A1 Submachine Gun – Driftsikker og effektiv. Dette klassiske våben er et slagkraftigt værktøj i hænderne på alle Battlefield-veteraner.
• M1911 Pistol – Den på alle måder gennemjusterede M1911 foretrækkes af mange på grund af sin effektivitet og ildkraften fra de store kaliber .45-projektiler.

Vi har trukket 3 vindere:

Jimmi Nielsen fra Aalborg
Jacob Jessen fra Glostrup
Michael Memborg fra Ejby

Stort tillykke til jer alle tre.

Se alle vores konkurrencer her