Vind "Blur" til PC, PlayStation 3 eller Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 25-09-42374 01:00

"Blur" er det ultimative racerspil, som giver dig action for fulde omdrejninger og kaster dig direkte ind i den hektiske handling med en sværm af biler, der kommer i intens nærkontakt i deres kamp for at nå først over mållinjen.
 
Du kan benytte et bredt udvalg af ekstrakræfter såsom energiudbrud, skjolde, nitro-acceleration, landminer og mange andre sjove ting, når du skal prøve at kæmpe dig foran dine konkurrenter.

I et racerløb ved man aldrig ved, hvad der kan ske, så det er op til dig, hvordan og hvornår du vil bruge dit arsenal af ekstrakræfter for at få mest muligt ud af dem.

"Blur" indeholder et unikt socialt netværk og muligheden for at spille i et opdelt skærmbillede, hvor 4 spillere kan følge hinanden, mens de spiller multiplayer online og offline.

"Blur" er uafbrudt, hæsblæsende racerløb – en intens og uforudsigelig kamp til mållinjen.

• Ekstrakræfter: Du kan samle en række spændende og dynamiske ekstrakræfter og bruge dem en af gangen eller kombinere dem til et strategisk angreb, der eliminerer dine modstandere.
 
• Realistisk racerløb: Vanvittige sammenstød og imponerende omgivelser baseret på steder, der findes i virkeligheden, kombineret med fotorealistiske biler, der bruges med licens, gør oplevelsen endnu mere intens.

• Socialt netværk: Det unikke, sociale netværk, der giver spillets handlingsforløb et ekstra aspekt, udvikler sig, efterhånden som du deltager i forskellige løb, får nye venner, konkurrenter og fans og får kontakt med andre racerkørere, både i spillet og i virkeligheden.

• Spil mod hinanden: Op til 20 spillere kan spille med eller mod hinanden online. Følg med i dine medspilleres succes på den opdelte skærm, der viser 4 forskellige racere.

Vi har trukket 1 PC vinder, 1 PS3 vinder og 1 Xbox 360 vinder, som alle fik en T-shirt med sammen med spillet:

Martin Rodalgaard fra Århus – "Blur" til PC + T-shirt
Søren Voigt fra Bjæverskov – "Blur" til PS3 + T-shirt
Alex Høse Kau fra Randers – "Blur" til Xbox 360 + T-shirt

Stort tillykke til jer alle tre.

Se alle vores konkurrencer her