Vind "Brütal Legend" til Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 26-10-2009 14:14

"Brütal Legend" er et trediepersons-actionspil spækket med kampe, utrolige scenarier og spændende historiefortælling, der vil få dig til at headbange dig igennem det ene brutalt rockende slag efter det andet.

"Brütal Legend" fortæller historien om Eddie Riggs, som spilles af Jack Black. Som den ultimative roadie er Eddie den første, man ringer til, når man har brug for at få sine guitarer stemt eller sin scene gjort klar. Han elsker fede biler og har en fotografisk hukommelse for alle heavy metal-pladecovers og –tekster. Eddie har altid følt sig fejlplaceret, som om han skulle have været født på et tidligere tidspunkt i historien, på en tid hvor musikken virkelig betød noget.

En aften bliver Eddie slået bevidstløs under en ulykke på scenen. Blodet, der drypper ned på hans bæltespænde - en gave fra hans far - vækker en gammel tørst, der suger ham ind i en verden, som er både syret og samtidig underligt genkendelig. En verden, hvor hver eneste rockplade, Eddie kender, har fået liv, og hvor den onde hersker Doviculus og hans dæmonhær, The Tainted Coil, har gjort de sidste mennesker til slaver.

Under ledelse af Lars Halford og søsteren Lita sammen med den mystiske Ophelia er den menneskelige modstandsbevægelse dog langt fra hjælpeløs. Men de savner en person, der kan samle dem; en, der kan organisere dem og anføre dem i kampen. De har brug for en roadie.
Under Eddie’s kommando forsøger den barbariske hær af motorcykelelskere, læder-freaks og krom-galninge nu at løfte den gamle verden ind i metalalderen...

"Brütal Legend" er godt i gang med at tage verden med storm og har allerede fået flere gode anmeldelser.

Find bedste pris her.

Vi har trukket de 3 vindere: 

Mads D. Kristensen fra Trige
Jakob Pedersen fra Tørring
Mikael Jensen fra Nibe

Stort tillykke til jer alle.