Vind "Carnival Games: In Action!" til Xbox 360 Kinect - AFSLUTTET

edbpriser.dk 03-04-43311 16:20

"Carnival Games: In Action!" er blevet skabt fra grunden til at kunne udnytte den innovative teknologi i Kinect sensoren til Xbox 360 fuldt ud.

Fem forskellige forlystelsesparker danner baggrund for spillerne til at slå løs i "Batting Cage", undgå tornadoer i "Hot Air Balloon Race", tage en galaktisk rejse til den røde planet i "Rocket to Mars" og meget mere...

Klassiske tivoli-spil som "Alley Ball", "Milk Bottle Throw" og "Wheel of Chance" garanterer timevis af underholdning til både familien og vennerne. I spillene er der masser af overraskelser, og det er muligt at vinde mange forskellige interaktive præmier som f.eks. kæledyrs-drager, robot cowboys, flyvende bjørne og ninja masker. Ialt kan I få lukket op for mere end 40 overraskelser i form af kæledyr og kostumer.

Perfekt spil til familie og venner
"Carnival Games: In Action!" til Kinect samler vennerne og familien med en masse nye måder at spille sammen på. Spillet er designet, så alle uanset alder og niveau kan være med.

Spillet er udviklet af skaberne af den originale og populære Carnival Games-serie.

"Carnival Games: In Action!" understøtter Xbox Live funktioner, og spillet bruger Xbox Live avatarer i spillet, som kan iklædes de vundne kostumer.

Vi har trukket 4 vindere:

Lisbeth Westergaard fra København
Morten Lysgaard fra Rønne
Carsten Højgaard fra Børkop
René Ehlers fra Brøndby Strand

Stort og festligt tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her