Vind "Civilization V - Collector's Edition" til PC - AFSLUTTET

edbpriser.dk 19-07-42730 09:00

Civilization-serien har solgt mere end 9 millioner spil på verdensplan og modtaget større ros fra både kritikere, fans og pressen end nogen andre spil. "Civilization", der er skabt af Sid Meier, er anerkendt som et af de største strategi-spil nogensinde.

Nu har Firaxis Games taget dette sjove og vanedannende spil til hidtil usete højder ved at tilføje nye måder at spille og vinde på, nye værktøjer til at bestyre og udvide din civilisation, ekstensive muligheder for selv at bygge videre på spillet og intense multiplayermuligheder.

"Civilization V" præsenterer en smukkere, mere detaljeret levende verden, som skyder spilleoplevelsen op i nye luftlag. Spillet er intet mindre end umuligt at komme udenom for strategi-elskere over hele kloden!

I "Civilization V" kæmper du om at blive verdenshersker ved at etablere og føre en civilisation fra menneskehedens fødsel til rumalderen, føre krig, udføre diplomati, opdage nye teknologier, gå ansigt til ansigt med nogle af historiens største ledere og bygge det mægtigste rige, verden nogensinde har set.

Troværdig verden: Den udvidede grafik og den opslugende lyd og musik inviterer enhver, der har en konge i maven, til at tage magtens tøjler og smede et mægtigt imperie. "Civilization V" tilbyder en uendelig række af store, realistiske og forskellige landskaber, du kan udforske, kæmpe i og indtage.

Inviterende præsentation: Et intuitivt interface letter indgangen til "Civilization V" for både nye spillere og kendinge af serien. Guidet af en håndfuld trofaste rådgivere, som forklarer spillets funktioner og giver råd i vanskelige situationer, kan nybegyndere sågar gå sikkert frem i de valg, de tager.

Enorme kampe: Kamp er mere spændende og engagerende end nogensinde før. Krig mellem imperier føles massive med hære, der spreder sig over hele landskabet. Med muligheden for at bombardere på afstand kan du nu affyre våben langt bag fjendens fronter. Dette udfordrer dig til at udvikle kloge, nye strategier for at garantere sejren på slagmarken.

Forbedret diplomati: Forhandl med nogle af historiens mest snu regenter, der hver har deres detaljerede sejrsplan. Succesrigt diplomati afhænger af, hvordan du behandler dine forhold til andre ledere, handler objekter og land, overstrømmer dem med guld og afgør, om de er frænde eller fjende. Bystater præsenterer en helt ny diplomatisk slagmark, hvor verdens supermagter kan kæmpe om overherredømmet.

Fællesskab i spillet: Konkurrér med "Civilization V"-spillere fra hele verden via internet eller Email, eller konkurrér lokalt i Hotseat- og LAN-kampe, der giver endeløse måder at regere verden på. Spillet i sig selv fungerer som en portal for fællesskabsaktiviteten med mulighed for at dele scenarier, sammenligne point, prale med bedrifter og besøge et af de mest blomstrende Civilization-fansites uden at forlade spillet. Nu er det lettere end nogensinde før at blive involveret i det globale Civilization-fællesskab

Du kan selv lave dit spil: Med hidtil usete værktøjer til at ændre "Civilization V" præcis som du vil, kan spillet blive helt dit eget.

Collector's Edition indeholder:
- 5 metalfigurer baseret på enheder fra "Civilization V" og lavet af Reaper Miniatures
- 2 CD'er med soundtrack fra spillet
- DVD der går bag om "Civilization V": "Behind the Scenes at Firaxis on Civilization V"
- 176 siders kunstbog (hardback)

Vi har trukket 1 vinder af "Civilization V - Collector's Edition" og 2 vindere af spillet i den almindelige udgave:

Civilization V - Collector's Edition:
Dennis Callesen fra Holstebro
Civilization V - Standard Edition:
Emil Berg fra Valby
Jens Madsen fra Vildbjerg

Stort tillykke til jer alle tre.

Se alle vores konkurrencer her