Vind "Command & Conquer 4: Tiberian Twilight" til PC - AFSLUTTET

edbpriser.dk 17-03-2010 13:51

"Command & Conquer 4: Tiberian Twilight" præsenterer en overflod af nye tilføjelser til de klassiske og intuitive Command & Conquer-spiloplevelser, samtidig med at spillet er tro overfor de velkendte spilelementer, som fans er kommet til at elske i løbet af spilseriens mangeårige historie.

Med introduktionen af en ny klasse-baseret spilopbygning, mobile baser og løbende spillerudvikling i alle de forskellige spilvarianter vil "Command & Conquer 4" tilbyde spillerne en helt ny, innovativ og fængende strategisk dybde.

Historien i "Command & Conquer 4" foregår efter begivenhederne i det kritikerroste "Command & Conquer 3: Tiberium Wars".

Året er 2062, og menneskeheden står på randen af udryddelse. Der er kun seks år til det mystiske stof, tiberium, gør Jorden fuldstændig ubeboelig, og de to kæmpende fraktioner – Global Defense Initiative (GDI) og Brotherhood of Nod – befinder sig i en desperat jagt efter det samme mål: At forhindre tiberiummet i at udslette menneskeheden.

Det utænkelige bliver til virkelighed, da Nod’s berygtede leder Kane sætter kursen mod GDI's hovedkvarter for at forhandle. Men hvad planlægger Kane i virkeligheden at gøre i hjertet af hans fjendes base?

"Command & Conquer 4: Tiberian Twilight" er den episke afslutning på den elskede tiberium-fortælling, hvor seriens fans vil blive en del af Jordens, Nod's, GDI's og tiberiummets skæbne og vigtigst af alt, vil man få forklaringen på Kane's årelange plan.

Udover de to centrale kampagner under de episke kampe mellem GDI og Nod, som spillerne kan kaste sig ud i enten alene eller i co-op, byder "Command & Conquer 4" også på en helt ny opgave-baseret multiplayer-variant for fem mod fem spillere, der løfter mulighederne for taktisk holdarbejde og sociale RTS-spiloplevelser til helt nye Command & Conquer-højder.

Vi har trukket 4 vindere:

Timmy Andersen fra Køge
Kasper Løkke fra Odense
Andreas Mehlsen fra København
Jakob Jensen fra Ringsted

Stort tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her