Vind "Dante's Inferno: Death Edition" til Xbox 360 eller PS3 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 18-05-42079 08:36

EA’s "Dante’s Inferno" fortæller en spil-tilpasset udgave af historien med fokus på at skabe en succesfuld tredjepersons-actionoplevelse, samtidig med at man overfører Alighieri’s beskrivelse af helvede til den digitale verden.

Spilleren overtager rollen som Dante, der bevæger sig ned i helvede efter at være vendt hjem og have fundet hans elskede Beatrice myrdet, mens Lucifer er godt i gang med at forføre hendes sjæl i underverdenen.

Dante begiver sig ud på en redningsmission for at redde Beatrice men opdager hurtigt, at han også er i helvede for at konfrontere hans egne dæmoner og i sidste ende give sig selv oprejsning.

Spilleren vil føre Dante igennem de ni unikke helvedescirkler, som de beskrives af Alighieri: skærsild, lyst, fråds, grådighed, vrede, kætteri, vold, svindel og forræderi. Hver enkelt cirkel har sit helt eget udseende og dæmoner, monstre og fortabte, som er skabt med udgangspunkt i digtets levende beskrivelser.

Til at nedlægge helvedes dæmoner bliver Dante udstyret med to primære våben: en le, som han har taget fra Døden selv og det hellige kors, som han har fået af Beatrice og som har spirituelle kræfter, der vil hjælpe Dante med at samle bade sjæle og magiske formularer fra de skabninger, han overvinder på hans rejse.

Spillet rummer også et omfattende opgraderingssystem, som spilleren kan bruge til at justere på sine færdigheder med, så de kommer til at passe til hans individuelle spillestil – noget der bliver god brug for i takt med at Dante kommer til at stå ansigt til ansigt med de mest blodtørstige bæster og supermonstre, helvede har at byde på.

Hvis han gør det godt, vil Dante også blive i stand til at tæmme udvalgte skabninger, undertrykke deres vilje og vende helvedes pinsler mod underverdenen selv.

"Dante’s Inferno", som bygger på den samme teknologi som det prisvindende "Dead Space", byder på en lynhurtig, glidende og intuitiv kampoplevelse, der kører med 60 billeder i sekundet og er en helt uundværlig udgivelse indenfor action/adventure-genren. Spillet er skabt af Visceral Games med samme fokus på detaljer, som studiet blev kendt for med "Dead Space".

"Dante's Inferno: Death Edition" indeholder:

* 15 minutes of footage from the Dante's Inferno Animated Feature
* Isaac Clark playable character skin
* Premium Packaging Lenticular with Digipack Slipcase
* Soundtrack of the Inferno
* EA's Inferno Director Commentary
* Digital Art Book featuring art from Wayne Barlowe
* Digital Re-print of the Longfellow translation of the poem

Find mere information på dantesinferno.dk

Vi har trukket 2 Xbox 360 vindere og 1 PS3 vinder:

Xbox 360:
Thomas Hansen fra Ringsted
Markus Bertelsen fra Holstebro
PlayStation 3:
Jeppe Poss Pedersen fra Frederiksberg

Stort tillykke til jer alle tre.