Vind "Dark Void" til PC, PS3 eller Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 22-01-2010 12:05

"Dark Void" er et science fiction actioneventyrspil, der kombinerer adrenalinpumpende luftkampe med kampe til fods, og som finder sted i et parallelt univers kaldet The Void.

Spil som Will, en pilot der kommer ud for utrolige hændelser, efter at han finder sig selv i det mystiske Void.

Will er fanget i en desperat kamp for overlevelse og slutter sig sammen med en modstandsgruppe kaldet The Survivors, der kæmper mod en farlig race af aliens, der har planer om at overtage jorden.

"Dark Void"s unikke kombination af jetpack-boostede luftkampe og tredjepersonskampe skaber en spændende gameplay dynamik, der giver en flydende overgang mellem jord- og luftkamp.

• Oplev luftkampe og kampe til fods med det tyngdekraftsophævende vertikale kampsystem, hvor bevægelser opad er den eneste mulighed for at få dine fjender ned med nakken.

• Nyd et unikt gribesystem, der tillader spillerne at kravle opad vægge, hoppe fra den ene overflade til den anden eller kapre UFOer i luften, for at nedkalde død og ødelæggelse over uforberedte fjender fra en anden planet.

• Fordyb dig i den fantastiske musik komponeret af den legendariske komponist Bear McCreary, som bl.a. har lavet musik til "Battlestar Galactica" og "Terminator: The Sarah Connor Chronicles".

Vi har trukket 2 PC vindere, 2 PS3 vindere og 2 Xbox 360 vindere:

PC:
Frank Nielsen fra Haderslev
Mikkel Ramsgaard fra Allerød
PS3:
Helle Madsen fra Hvalsø
Heine Pedersen fra Hørning
Xbox 360:
Nikolaj Uldum fra Herning
Peter Holdorf fra Hjallerup

Stort tillykke til jer alle.

Gameplay trailer: