Vind "de Blob 2" til PlayStation 3 eller Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 24-02-2011 15:47

Comrade Black er tilbage og det er hans krig mod farve også.

Forklædt som 'Papa Blanc' forsøger han sig med en omgang valgsvindel i byens valg.

Hvis han vinder, kan intet stoppe ham eller hans nye hjernevaskede kult i at overtage Prisma City - det vil sige, det er kun lige indtil de Blob kommer tilbage for igen at fyre op under farve revolutionen!

Inside! Outside! Underground!
Tag kampen mod Comrade Black ind i en anden dimension, når de Blob udforsker alle ender og kanter af Prisma City. Fra 3D platforms action til klassisk 2D sidescrolling - de Blob stopper ikke "før den sidste Inky er faldet"!

Højoktan-pumpet eventyr
Kom indenfor i et farverigt og historie-drevet miljø, når de Blob og hans Pinky undersøger den forfærdelige konspiration bag de hjernevaskede Blancs. Den nye spilstruktur leverer en fængende hovedhistorie med masser af spændende side-missioner.

Større! Hurtigere! Stærkere!
Nye , nye power-ups og nye egenskaber! Gør de Blob selskab i hans søgen efter inspiration og opgradér ham til den Ultimative Revolutionære!

Mød nye venner og nye fjender
Comrade Black, Raydians og Graydians er tilbage sammen med en række helt nye figurer - heriblandt de hjernevaskede Blancs og de muterede Inky-variationer.

Spil multiplayer
Gør oprør sammen med dine venner i 2-4 spillere split screen mode. De nye co-operative spilmuligheder lader flere spillere arbejde sammen om at befri Prisma City. Fyr den af som Pinky i spillets hovedmission og hjælp de Blob med at sejre over ondskaben.

Vi har trukket 2 PlayStation 3 vindere og 3 Xbox 360 vindere:

PlayStation 3:
Karina Canales fra Vanløse
Aleksander Moldrup Nielsen fra Roskilde
Xbox 360:
Eske Fugl fra Roskilde
Rune Stephan Andersen fra Århus
Simon Nørmølle Clausen fra Aalborg

Glad og farverigt tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her