Vind Disneys "Bambi" på både Blu-ray & DVD - AFSLUTTET

edbpriser.dk 01-03-2011 14:31

"Bambi" er et af Walt Disneys helt store mesterværker, og filmen var Walt Disneys egen yndlingsfilm.

Fra starten var det meningen, at "Bambi" skulle være Disney studiets anden tegnede spillefilm efter "Snehvide og de syv små dværge", men filmen tog seks år at producere.

"Bambi", der er baseret på Felix Saltens bog med samme navn, er en stærk, hjertevarm og meget underholdende fabel om livet i skovene.

Walt Disney og hans animatorer brugte seks år på at anpasse historien til filmlærredet og skabe nye figurer og relationer. Resultatet blev en tegnet spillefilm, der gør stor brug af visuelle og musikalske elementer, hvor dialogen er lagt på et minimum. Under arbejdet med "Bambi", nåede studiet også at skabe klassikerne "Pinocchio", "Fantasia" og "Dumbo".

Digitalt restaureret
Et af Walt Disneys allerstørste mesterværk har nu fået nyt liv gennem digital restaurering. Nu kan en ny generation opleve Disneys klassiske animerede eventyr, med masser af vidunderlig musik og uimodståelige figurer - "Bambi", hjortekalven med de store brune øjne og hans energiske kammerat Stampe, det generte stinkdyr Blomst og den kloge Ugle.

Bonusmaterialet tager os med til Walt Disneys møder med filmholdet, hvilket er et unikt indblik i hvordan den tidløse klassiker blev til. Walt Disneys "Bambi" er en oplevelse, som du og din familie aldrig vil glemme.

Vi har trukket 5 vindere, som alle fik "Bambi" på både Blu-ray & DVD:

Søren Bagger fra Aalborg
Tommy Harbo fra Gadstrup
Oliver Meinved fra Nakskov
Jesper R. Antonsen fra Horsens
Britt Nørbak fra Aalborg

Stort og nuttet tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her