Vind Disneys "Dumbo" på både Blu-ray og DVD - AFSLUTTET

edbpriser.dk 27-04-42172 19:13

Disneys hjertevarme Oscar-vinder udkommer nu i en flot 70 års jubilæumsudgave.

”Dumbo” så dagens lys i 1941 og nu, næsten 70 år senere, udgives Disneys charmerende og gribende tegnefilm for første gang på Blu-ray.

”Dumbo” har gennemgået en meget kompliceret restaureringsproces, der har taget længere tid end det oprindeligt tog Disney-studiet at kreere filmen.

”Dumbo” er baseret på en novelle af Helen Aberson og Harold Pearl og handler om en lille babyelefant, der på grund af sine gigantiske ører bliver til grin i hele cirkusset. De andre cirkuselefanter driller ham og omdøber ham fra Jumbo til Dumbo. Heldigvis har Dumbo sin mor, som er den han elsker allermest i hele verden og det er gengældt.

En dag bliver Dumbo drillet af en ond dreng og da hans mor forsvarer ham, tror cirkusdirektøren at hun er blevet gal. Hun sættes derfor i lænker og bliver låst inde i cirkusvognen. Da Dumbo derefter snubler i ørerne og ødelægger et akrobatnummer, bliver han frosset helt ude i cirkusset.

Heldigvis får Dumbo lige pludselig en uventet ven i den meget snakkende cirkusmus Timothy, der vil gøre alt for at hjælpe sin ven og give ham selvtilliden tilbage. Og det lykkes minsandten Timothy med hiv og sving, da han opdager at Dumbos kæmpeører ikke bare er i vejen, men at han takket være dem, kan flyve!

Filmen vandt en Oscar i 1942 for Bedste Originalmusik.

Læs mere om "Dumbo" og restaureringsarbejdet her.

Vi har trukket 5 vindere af "Dumbo" i Blu-ray Combo Pack, der indeholder filmen på både Blu-ray og DVD:

Maren Lis Susgaard fra Holstebro
Brian Højmark fra Fjerritslev
Jesper Frandsen fra Jerslev Sj.
Jørgen Bockhoff fra Hedensted
Lene Duedam fra København

Stort tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her