Vind en ægte skattejagt i Uncharted: Skattejæger-konkurrencen

edbpriser.dk 13-09-2011 09:04

Sony Computer Entertainment Europe har løftet sløret for Uncharted: Skattejæger-konkurrencen, så hvis du har en eventyrer i maven, er det en enestående mulighed for at komme på dit livs rejse.

Uncharted: Skattejæger-konkurrencen er inspireret af det kommende PlayStation 3-spil "Uncharted 3: Drake’s Deception" og giver én heldig vinder muligheden for at blive en ægte skattejæger.

Vinderen fra Danmark dyster mod andre eventyrere fra Europa, Mellemøsten, Australien, Asien og USA om at blive udnævnt til Uncharted: Skattejæger og løbe med præmier for 10.000 € undervejs.

Det actionfyldte eventyr finder sted i Den Arabiske Ørken, hvor du følger i fodsporene på Nathan Drake, helten i Uncharted-serien, der har fået færten af et spor efterladt af Sir Francis Drake og T.E. Lawrence (Lawrence of Arabia).
 
Deltagerne starter deres færd i en traditionel beduin-lejr i Wadi Rum, hvorfra de drager gennem sandbankerne i Aqaba for at finde skjulte skatte.

Skattejægerne rejser med jeep, kamel og til fods, mens de forsøger at afdække en række af spor, der undervejs fører dem til skjulte artefakter, som de senere kan bytte til præmier.

Eventyret fører dem gennem Den Arabiske Ørkens fantastiske landskab i nærheden af Visdommens syv søjler. De skal klatre op til Al Shallaleh-vandfaldet, krydse Khazali-kløften og besøge T.E. Lawrences hus, hvor forskellige udfordringer venter.

Uncharted 3: Drake's Deception

Gåderne og udfordringerne er skabt af eventyreren og overlevelseseksperten John Sullivan, hvis erfaring har gjort ham til en uvurderlig rådgiver på ekspeditioner verden over i nogle af jordens mest ufremkommelige områder.

Begivenhederne spejler samme type udfordringer, som den karismatiske skattejæger Nathan Drake bliver stillet overfor i "Uncharted 3: Drake’s Deception", så deltagerne skal være dygtige til at afdække spor og løse gåder for til sidst at løbe med sejren.

Der er præmier for 10.000 € på højkant, men John er en retfærdig dommer, der sikrer, at konkurrencen forløber retfærdigt, så den dygtigste eventyrer ender med at tage skatten med hjem.

For at få chancen for at vinde en plads i dette utrolige eventyr kan du se meget mere her på Ekstra Bladets hjemmeside.

"Uncharted 3: Drake’s Deception" er det nyeste spil i den storsælgende Uncharted-serie og er udviklet eksklusivt til PlayStation 3 af den kritikerroste spiludvikler Naughty Dog.

"Uncharted 3: Drake’s Deception" fører spillerne gennem spektakulære omgivelser verden over i rollen som skattejægeren Nathan Drake, der drager ud på et farefuldt eventyr, som fører ham fra Londons gader og til hjertet af Den Arabiske Ørken.