Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Vind en opgradering til SSD

edbpriser.dk 24-06-2014 10:37
Tilmeld dig her

EDBpriser.dk og Kingston vil gerne vise, hvor let det er at opgradere din gamle harddisk til en hurtig SSD.

Derfor kan du nu ansøge om, at vi bruger netop din bærbare computer til at lave en video-guide, der dokumenterer, hvor simpelt det er at skifte harddisken ud med en hurtig SSD, og hvad det betyder for computerens opstart og start af programmer efterfølgende.

Ikke så svært at skifte fra HDD til SSD
Man hører tit om, at en SSD kan give et performance-boost til ens PC, men det er langt fra alle, som har mod på at kaste sig ud i projektet med at åbne den bærbare computer op, installere SSD'en og flytte indholdet fra den eksisterende harddisk over på den nye SSD.

Det er dog slet ikke så svært, så derfor har vi slået os sammen med producenten Kingston om at vise, hvor simpelt det egentlig er.

Tilmeld dig og din bærbare
Til det formål skal vi bruge en bærbar computer, og i stedet for at vælge en fra kontoret, vil vi da hellere give en af EDBprisers brugere mulighed for at få en gratis opgradering.

Derfor søger vi en bærbar computer, der bliver brugt flittigt af dens ejer hver dag, så vi kan lave nogle målinger på, hvor lang tid computeren bruger på sin opstart og på at starte programmer op før og efter opgraderingen.

Så hvis du kunne tænke dig en helt gratis opgradering fra en almindelig harddisk til en splinterny 240 GB HyperX SSD fra Kingston, så kan du tilmelde dig på vores Facebook-side lige her LINK.

Det er et krav, at du kan komme ind til os på Havneholmen ved Fisketorvet i København, så vi kan filme udskiftningen og installationen.

På et senere tidspunkt vil vi udlove endnu en Kingston HyperX SSD i en konkurrence, hvor alle kan være med.