Vind eventyrfilmen Inkheart på Blu-ray - AFSLUTTET

edbpriser.dk 24-07-41580 14:03

Brendan Fraser er tilbage i hans yndlingsgenre med Inkheart, hvor han spiller Mortimer "Silvertongue" Folchart, som har den specielle evne, at når han læser højt fra en bog, bringes personerne fra bogen til live – bogstaveligt talt!

Det giver store problemer, da hver person, som bringes til live, medfører, at en person fra virkeligheden opsluges ind i bogen. Det har store konsekvenser for Mo og hans familie.

Derfor skal han bruge sine særlige evner til at sende de fiktive personer tilbage til deres verden – for at redde virkelighedens personer.

Det er en opgave, der er lettere læst end gjort, og Mortimer og hans datter Meggie kaster sig hovedkulds ud i eventyret.

Undervejs får de hjælp af både fiktive og virkelige venner, mens de kæmper mod djævelske skurke, uhyggelige monstre og usigelige farer.

Brendan Fraser (Mumien-filmene, Rejsen til jordens indre) spiller hovedrollen over for stjerneskuespillere som Oscar-vinderne Helen Mirren og Jim Broadbent i denne morsomme familiefilm baseret på Cornelia Funkes bestseller ”Blækhjerte”.

Følg med Mortimer og Meggie ind i bøgernes verden, og oplev et helt nyt univers af spænding og eventyr, hvor alting vækkes til live!

Se trailer til filmen her.

Vi har trukket 5 vindere:

Pernille Adolph fra Gørlev
Inger Salomonsen fra Søborg
Dennis Sulbæk fra Slagelse
Inger-Marie Pittioni fra Ishøj
Jens Skjoldborg Jensen fra Odense

Stort tillykke til alle.