Vind "Headhunter" på Blu-ray eller DVD - AFSLUTTET

edbpriser.dk 15-12-42308 17:40

En dansk superthriller om et nådesløst og brutalt magtspil i erhvervslivets absolutte top.

Martin Vinge er tidligere hardcore erhvervsjournalist og nu succesrig headhunter med et kompliceret privatliv. I al fortrolighed bliver han kontaktet af den gamle N.F. Sieger, koncernchef for Danmarks største rederi- og olieimperium. Sieger bestiller Martin til at finde en alternativ arvtager til virksomheden, frem for sin egen søn, Daniel Sieger, som egentlig er koncernens kronprins.

Martin kaster sig ud i at finde en kandidat, som kan leve op til den gamles krav om at føre dynastiet ind i en ny æra. Men han opdager andre agendaer hos N.F. Sieger, efterhånden som han bliver trukket ind i et brutalt og uigennemskueligt spil bag limousinernes og bestyrelseslokalets tonede ruder.

Al lighed med virkeligheden er utilsigtet
Historien er fiktion, personerne opdigtet og al lighed med virkelige personer er aldeles utilsigtet. Men der er ingen tvivl om hvor inspirationen til den enorme, magtfulde industrikoncern i ”Headhunter”, et af verdens største rederier, Sieger, kommer fra.

”Headhunter” tilbyder et intenst besøg i elitens uopnåelige verden af livsfarlige magtkampe i milliardklassen.

Filmen er instrueret af Rumle Hammerich (”Rejseholdet”, ”Unge Andersen”), forfattet og produceret af Åke Sandgren (”Fluerne På Væggen”) og indfanget af den prisvindende filmfotograf Dan Laustsen (”Jeg er Dina”, ”Fri Os Fra Det Onde”).

Vi har trukket 1 DVD vinder og 2 Blu-ray vindere:

DVD:
Svend Erik Lauritsen fra Vildbjerg
Blu-ray:
Michael Sander Møller fra Odder
A.L. Gustafsen fra Haslev

Stort tillykke til jer alle tre.

Se alle vores konkurrencer her