Vind "Heavy Rain" til PlayStation 3 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 18-02-2010 13:38

"Heavy Rain" er mere end et spil – det er en rejse, hvor du bestemmer reglerne for, hvordan det skal ende.

"Heavy Rain" placerer dig i en lille by, hvor en morder er på fri fod, og tiden er ved at løbe ud. Du skal beslutte, hvor langt du vil gå for at finde morderen.

Advarsel: I "Heavy Rain" har alle handlinger konsekvenser. Halvt computerspil, halvt interaktiv film, der fører dig ud på en intens og følelsesmæssig rejse på kanten af sædet.

USA’s østkyst. I en snavset, regnvåd by hærget af frygt forsvinder byens sønner. Myndighederne har ingen spor og er tæt på at være lige så paniske som resten af indbyggerne.

Endnu en dreng er forsvundet – Shaun Mars. Uret tikker, og du – eller rettere fire af dig – må tage jagten op. I "Heavy Rain" spiller du som fire adskilte figurer, der hver kender sin del af historien.

Ethan Mars, Shauns far, er drevet af desperation og ødelagt af sorg og skyld. Madison Paige er en stålsat fotograf, der pludselig er ude på for dybt vand. Privatdetektiven Scott Shelby leder efter de spor, som politiet har overset, mens FBI-agenten Norman Jayden har problemer med fjendtligt indstillede kolleger.

Ved at skifte figurer og se begivenhederne fra forskellige perspektiver får du indsamlet den nødvendige viden for at opklare sagen. Det er en følelsesladet dannelsesrejse, hvor du finder dig selv i de valg, du tager.

Følg spor, undersøg steder, kæmp mod bøller, tag hurtige beslutninger og fordyb dig i historien – "Heavy Rain" har det hele...

Men det er mere end et eventyrspil. Magien ligger i historiens fleksibilitet – du spiller den ikke bare, du former den. De beslutninger, du tager i vigtige øjeblikke i historien, kan sende handlingen i en helt uventet retning og ændre udfaldet fuldstændigt.

Der er ikke en række kapitler, der skal gennemspilles – du skal finde din egen vej gennem den mørke og urovækkende verden i "Heavy Rain". Og du vil aldrig spille det samme spil to gange.

"Heavy Rain" er udviklet eksklusivt til PS3™ af det anerkendte Quantic Dream, der tidligere har stået bag "Omikron: The Nomad Soul" og "Fahrenheit".

Vi har trukket 4 vindere:

Thomas Eriksen fra Rødkærsbro
Kim Kyndesen fra Odense
Jakob Poulsen fra Hedensted
Malte Ehlers fra Vanløse

Stort tillykke til jer alle.

Trailer:

Gameplay:

Se alle vores konkurrencer her