Vind "Just Cause 2" til PS3, Xbox 360 eller PC - AFSLUTTET

edbpriser.dk 25-08-42199 23:33

På øen Panau fører rivaliserende bander krig i gaderne, mens den ubarmhjertige diktator Baby Panay udøver undertrykkelse og korruption mod sit eget folk.

Et sted på øen er din ven og mentor Tom Sheldon forsvundet med tophemmelige oplysninger og flere millioner af Bureauets penge.

Som Rico Rodriguez, Bureauets farligste våben, skal du infiltrere øen og finde Sheldon, hvilket udløser en kæde af voldsomme begivenheder, der vil få Panau til at bryde ud i lys lue.

Kom i luften som intet andet spil
Oplev total frihed i luften med den unikke faldskærm og Ricos dobbelte grapple-hook.

Frit fald, BASE jump, køretøjsurfing, parasailing, skydiving, grapple-hook, slangebøsse, hop mellem køretøjer, udspring fra helikoptere og meget mere. Det umulige bliver muligt.
 
Dit værktøj er nu et våben
Affyr to skud med din grapple-hook, og spid dine fjender til motorkøretøjer i høj fart, hæng dine fjender i benene fra bygninger, fastgør objekter frit i luften. Der er lige så mange muligheder, som din fantasi rækker til.

Oplev paradisøen med sprudlende byer, afsides sandstrande og sneklædte bjergtoppe – din egen personlige tumleplads på mere end 1000 kvadratkilometer.

Hundredvis af opgaver kan gennemføres på den måde og i den rækkefølge, du vælger. Når det er tid til en pause fra Bureauet, kan du opleve og nyde alle de mange attraktioner, som Panau har at tilbyde.

Få fuld fart på med en hurtig og robust motorcykel, ræs hen over vandet i en motorbåd, eller affyr en samling raketter fra en angrebshelikopter – der venter dig mere end 100 køretøjer til lands, til vands og i luften.

Vi har trukket 3 PC vindere, 1 Xbox 360 vinder og 1 PS3 vinder:

Thomas Holm Langer fra Nibe - PC
Martin A. Andersen fra Vejen - PC
Jannick Visling fra Odense - PC
Christian Schlüter fra Århus - Xbox 360
Stefan Ghetz fra Hvidovre – PlayStation 3

Stort tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her