Vind "Left 4 Dead 2" til PC eller Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 14-12-2009 16:05

"Left 4 Dead 2", der udkom eksklusivt til Xbox 360 og PC, har sat nye standarder for co-op-actionspil og er allerede blevet en af de mest markante spiludgivelser i 2009.

Spillet løfter de brutale nærkampe op til nye højder og giver en lang række nye co-op-muligheder sammen med en meget mere alsidig spiloplevelser takket være våben som motorsave, stegepander, økser, baseballbats og meget mere.

Med den indbyggede AI Director 2.0 er den dynamiske spilopbygning styrket yderligere, når den elektroniske spilinstruktør bliver i stand til at ændre vejreffekter, genstande i omgivelserne og gadernes opbygning sammen med antallet af fjender og både grafik- og lydeffekter, så de kommer til at passe til spillernes præstationer.

Resultatet er en unik og personligt tilpasset spiloplevelse, der både underholder og udfordrer spillerne, hver eneste gang de kaster sig ud i kampene.

Samtidig rummer "Left 4 Dead 2" nye overlevende, boss-zombier, våben og genstande og på den måde får du en langt større spilverden end i originalen sammen med endnu flere co-op-kampagner, flere duel-kampagner, nye overlevelsesbaner og den nye konkurrenceprægede variant, Scavenge.

Spillet er ABSOLUT kun for voksne spillere.

Find bedste pris her.

Vi har trukket 1 PC vinder og 1 Xbox 360 vinder:

Martin Falck-Hansen fra Skovlunde vandt "L4D2" til PC
Thomas G. Hansen fra Vanløse vandt "L4D2" til Xbox 360

Stort tillykke til jer begge.