Vind "LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues" - AFSLUTTET

edbpriser.dk 21-06-41865 16:26

"LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues" tager alt det sjove og kreative ved at bygge med LEGO-klodser og kombinerer det med de kvikke bemærkninger, den dristige snarrådighed og den endeløse action, som er blevet varemærket for en af filmverdenens mest populære helte.

"LEGO Indiana Jones 2" genfortæller scener fra alle Indiana Jones-filmene - for første gang også fra "Indiana Jones og krystalkraniets kongerige" - med et lunt glimt i øjet, mens vi følger dr. Jones på hans eskapader fra Sydamerikas jungle til ruinerne i Peru.

Fansene kan fordybe sig i den mest autentiske LEGO-oplevelse til dato ved at konstruere og bygge deres egne baner klods for klods og ved at kombinere deres egne baner med spillets, så de får en helt igennem unik oplevelse. I "LEGO Indiana Jones 2" kan alle konstruere, kæmpe og kævle sig gennem deres yndlingsøjeblikke fra filmene - eller skabe deres egne.

Hop ind i nye transportmidler, lige fra fly og både til minevogne, og hjælp Indy med at klare alle de nye baner - men pas på kviksandet! Udnyt Indys forbedrede pisk, når du skal manipulere LEGO-ting, låse klassiske opgaver op og kæmpe mod dine fjender.

Udnyt ting, du finder omkring dig, som våben, f.eks. stole, pistoler, sværd og flasker.

Spillets handling lægger op til samarbejde mellem to spillere, og med muligheden for, at en spiller kan springe til og fra undervejs, har forældre alle tiders undskyldning for at genopleve Indiana Jones sammen med deres børn på en sjov og underholdende måde.

Find bedste pris her.

Vi har trukket de 3 vindere:

Thomas Bjørkå fra København, som gerne ville have spillet til Nintendo DS
Jesper Lindholst fra Ålsgårde, som gerne ville have spillet til Nintendo DS
Bjarne Sjørslev fra Vipperød, som gerne ville have spillet til Xbox 360

Stort tillykke til jer alle.