Vind "Løvernes Konge Diamond Edition" på Blu-ray & DVD - AFSLUTTET

edbpriser.dk 20-09-2011 12:07

Ved premieren i 1994 slog "Løvernes Konge" alle rekorder med over 880.000 biografbesøgende i Danmark. I Norden er filmen solgt i 2.1 millioner eksemplarer på DVD & VHS, og 54 millioner mennesker i 15 lande har set musicalen ”Løvernes Konge”.

Nu kan Simbas eventyr og den fantastiske musik såsom ”En verden af liv” og ”Hakuna Matata” opleves på Blu-ray med alle fordelene som den nye teknik giver: Forbedret billed- og lydkvalitet samt interaktive funktioner.

Om "Løvernes Konge"
Løvernes Konge blev udgivet første gang som film i 1994 og er en af Disneys mest elskede klassikere.

Det er en stor dag på Kongesletten, da løveungen Simba bliver født. En dag skal han overtage sin fars, Mufasas trone, og være „Løvernes Konge“! Alle jubler - undtagen Scar, Mufasas lumske bror, som gerne selv vil overtage tronen.

Tiden går og den nysgerrige Simba skal først lære at tage det ansvar, som følger med når man ska være konge. Han følger sin far, får kloge råd af bavianen Rafiki og leger med kammeraten Nala. Men en dag sker det, der ikke må ske. Mufasa er pludselig væk - og inden nogen ved af det, har Scar overtaget tronen!

Simba tvinges til at flygte og langt borte fra sin familie møder han Timon og Pumba, som straks bliver hans nye venner. Men en dag vender Simba tilbage til Kongesletten for at genindtage sin plads som den rigtige løvekonge...

Fuld af humor, spænding og varme, er denne historie blevet elsket verden over i teaterforestillinger, studier og i den prisbelønnede musical med musik af blandt andre Elton John og Tim Rice.

Vi har trukket 5 vindere:

Flemming Bergstrøm fra Viborg
Michael Lerche fra Frederikssund
Lars Henning Andersen fra Nivå
Dorethe Wolf fra Esbjerg
Emma Teglbrænder fra Hvidovre

Stort og royalt tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her

Løvernes Konge