Vind Mænd der hader kvinder på DVD - AFSLUTTET

edbpriser.dk 13-10-41626 01:03

"Mænd der hader kvinder" er baseret på Stieg Larssons bestseller roman, og den er instrueret af danske Niels Arden Oplev. Ikke mindre end 950.000 danskere så den i biografen, og nu har du muligheden for at se eller gense den i hjemmebiografen.

Da den kendte erhvervsjournalist, Mikael Blomkvist, bliver idømt en fængselsstraf for bagvaskelse efter at have afdækket en påstået finansskandale, bliver han samtidig kontaktet og tilbudt et job af Henrik Vanger, tidligere direktør for en af Sveriges store industrikoncerner.

Han får til opgave at løse en af familien Vangers store mysterier, - men ikke alene. For han får hjælp af Lisbeth Salander, en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret og piercet. Hun er en fremragende researcher og en landets bedste hackere.

Sammen graver de dybt i familien Vangers fortid og følger de blodige spor, som fører dem frem til en rystende virkelighed.

Michael Nyqvist er som altid god i rollen som den trængte journalist på jagt efter sandheden, men det helt store fund er Noomi Rapace. Hun er intet mindre end fantastisk, og man kan kun glæde sig til de næste film i serien, hvor Noomi Rapace gentager rollen.

Se trailer til filmen her.

Vi har trukket de 2 vindere:

Monika Odefey fra København
Jesper Kirk fra Aalborg

Stort tillykke til jer begge.