Vind

edbpriser.dk 10-09-2010 15:50

Vito, søn af en fattig italiensk immigrant, forsøger at flygte fra et liv i fattigdom og udleve den amerikanske drøm. Sammen med barndomsvennen Joe bytter de deres småkriminelle løbebane ud med et liv i organiseret kriminalitet. De skal nu bevise deres loyalitet i håb om at få et liv med rigdom og magt.

Spillet bygger videre på den populære forgænger, som til dato har underholdt over 2 millioner spillere verden over. Med "Mafia II" tager udvikleren 2K Czeck spilleren dybere i underverdenen med en mere moden oplevelse som kommer til at opsluge spilleren som aldrig før.

"Mafia II" er designet og afvikles på Czecks kraftfulde grafikmotor som blev skabt til netop denne titel. Spilleren kommer til at opleve den sande evolution i mafia-spillet som skabte en hel genre. Skuddueller, slagsmål og udforskning med køretøjer giver en helt ny dybde samt nye dimensioner i gameplayet.

Oplev en gangsterfilm: Gennem spillets realistiske karakterer og strømlignede dialogsystem kommer du til at opleve et manuskript, som giver en fantastisk oplevelse og indlevelse i gangstermiljøet.

Actionpacked: Tag del i adrenalinpumpende biljagter, vilde slagsmål og intense skuddueller. Tilsammen skaber det en spændende og episk spiloplevelse.

Helt ny grafikmotor: 2K Czechs nye grafikmotor gør det muligt for spillere at gå fra smukke udendørs landskaber til fantastiske indendørs miljøer uden loadetid.

Autentiskt manuskript fra forfatteren til "Mafia": Daniel Vavra, som skrev historien til det første spil, fortæller her en involverende historie om overlevelse, kammeratskab, og at selv den amerikanske drøm har en pris, der skal betales.

Musik som omgivelse: Spilleren kommer til at træde direkte ind i den gyldne æra i Amerika med det suveræne soundtrack, der har numre fra tidens mest betydende kunstnere.

Vi har trukket 2 PC vindere og 2 Xbox 360 vindere, som alle fik en cool "Mafia II" pin-up kalender sammen med spillet:

*Vindernavne fjernet - Redaktionen er bekendt med deres navne

Stort tillykke til jer alle.