Vind "Medal of Honor" til PC, PS3 eller Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 27-08-42730 23:00

Mere end to millioner soldater, søfolk, kamppiloter og marineinfanterister er i uniform. Ud af dem står cirka 50.000 direkte under Special Operations Command’s styring.

Tier 1 Operators opererer på et niveau over selv de bedst trænede specialstyrker. Deres præcise antal er hemmeligt men formodes at begrænse sig til nogle få hundrede. De er levende præcisionsvåben og eksperter i at bruge vold i afmålte doser.

Det nye "Medal of Honor" er inspireret af og skabt i samarbejde med Tier 1-soldater fra denne eliteenhed.

Spillerne vil overtage rollen som en af disse krigere og benytte deres unikke færdigheder mod en helt ny fjende i de ugæstfrie og brutale slagmarker i vore dages Afghanistan.

Der er en ny fjende. Der er en ny krig. Der er en ny kriger. Han er Tier 1.

Autentisk krigsoplevelse
"Medal of Honor" byder på en ægte, nutidig krigsoplevelse – et autentisk indblik i vore dages konflikt i Afghanistan set gennem øjnene på de moderne krigeres overklasse, Tier 1 Operators.

Single palyer-del af EA Los Angeles
"Medal of Honor"s single-player-kampagne udvikles af Electronic Arts Los Angeles i tæt samarbejde med Tier 1 Operators under ledelse af U.S. Special Operations Community for at skabe den mest autentiske, nutidige krigsspiloplevelse til dato. Kampagnen er inspireret af virkelige Tier 1 Operators og virkelige begivenheder.

I rollerne som både delta- og seal-Tier 1 Operators såvel som US Ranger kommer spillerne op mod en enorm styrke af veltrænede Taliban- og Al-Qaeda-soldater under en række kritiske missioner i nogle af de mest nådesløse og fjendtlige dele af Afghanistan.

Multiplayer-del af DICE
"Medal of Honor"s multiplayer-del udvikles af det markedsførende DICE-studie – skaberne af "Battlefield"-serien. Spillerne må her stole på deres egne rå færdigheder og ekspertise for at overleve de intense nærkampe i forsøget på at gøre sig fortjent til status som Tier 1 Operator.

På en lang række slagmarker med inspiration fra virkelige omgivelser vil multiplayer-kampene understøtte op til 24 spillere samtidig og byde på realistiske ødelæggelser, taktisk støtte og et omfattende våbenjusteringssystem, der giver hundredvis af kombinationsmuligheder.

Vi har trukket 2 PC vindere, 2 PlayStation 3 vindere og 2 Xbox 360 vindere:

PC:
Tobias Sommer Thune fra Roskilde
Birgir Thor Birgisson fra Horsens
PlayStation 3:
Aleksander Poggianti fra Skødstrup
Jon Kyster Bredsgaard fra Jyllinge
Xbox 360:
Michael Andreasen fra Odense
Jeppe Kloster Blom fra Sønderborg

Stort tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her