Vind "Need for Speed: Hot Pursuit" til PC, PS3 eller Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 25-02-42851 01:40

"Need for Speed: Hot Pursuit" vil forvandle denne generations motoriserede online-underholdning. Criterion Games vil revolutionere den klassiske politi og røvere-leg ved at give spillerne mulighed for at gennemføre en komplet karriere som enten færdselsbetjent eller gaderæser, mens de stiger i graderne ved indsamling af dusører.

Spillerne vil komme til at opleve ekstreme hastigheder, vilde sammenstød og intense ræs, mens de jagter, kæmper med, flygter fra eller arresterer deres venner.

Karriere
For første gang i "Need for Speed"s historie vil spillerne kunne opleve de intense og pulserende ræs som både betjente og gaderæsere. "Hot Pursuit" binder gnidningsfrit den ekstremt omfattende single player-karriere sammen med en banebrydende multiplayer-oplevelse på tværs af alle spilvarianter. I sidste ende vil spillerne - uanset om man spiller online med sine venner, accepterer deres udfordringer eller træder speederen i bund i spillets single player-karriere - indsamle dusører, som får dem til at stige i niveau og giver adgang til nye biler, våben og udstyr.

Need For Speed Autolog
I "Need for Speed: Hot Pursuit" vil dine venner blive en central del af din spiloplevelse. Need for Speed Autolog er et revolutionerende system, som forbinder venner direkte til hinandens spil og gør det muligt at sammenligne og dele deres oplevelser, billeder og udfordringer. Need for Speed Autolog vil instinktivt præsentere spillerne for udfordringer baseret på, hvad dine venner har lavet og skabe en enorm, dynamisk og socialt konkurrencepræget oplevelse.

Våben og udstyr
Forstærk intensiteten under biljagterne ved at gøre brug af en række våben i takt med at jagt-niveauet stiger under ræsene. Uanset om du forsøger at standse eftersøgte gaderæsere med et stort udvalg af politivåben eller bruger undvigeudstyr for at undslippe politiet, vil spillerne altid have mulighed for at sikre sig en afgørende fordel i forhold til deres modstandere.

Biler
Undervejs i "Hot Pursuit" vil udvalget af biler konstant blive sejere og sejere. Oplev spændingen ved at køre en række af verdens mest eftertragtede højoktane biler ved ekstreme hastigheder.  Mærk tilfredsheden ved at nedlægge mistænkte ved hjælp af toptunede politibiler som fx Lamborghini Reventon eller tage fusen på lovens lange arm i ekstreme superbiler som Pagani Zonda Cinque.

Seacrest County
Udforsk en verden, der er lige så afvekslende som Californiens kystlinje med både ørkener, skove, strande og bjergkæder. Den åbne verden i Seacrest County er designet til at skabe de mest intense biljagter nogensinde i et bilspil.

Vi har trukket 2 PC vindere, 1 PS3 vinder og 1 Xbox 360 vinder:

PC:
Benny Stephansen fra Gadbjerg
Jakob Jensen fra Hjørring
PS3:
Bob Nielsen fra Haslev
Xbox 360:
Lasse Rokbøl fra Horsens

Stort tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her