Vind Norton Internet Security 2011 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 08-02-43229 21:40

I samarbejde med MyDigitalPhotos.dk udlodder vi 4 stk. Norton Internet Security 2011, der hver kan installeres på 3 PC'er og har en vejledende udsalgspris på 599 kroner.

MyDigitalPhotos.dk
Mydigtialphotos.dk er et dedikeret fotosite, der altid bringer dig de seneste artikler, nyheder og anmeldelser af alt indenfor foto-branchen.

Mydigitalphotos.dk indeholder også spændende artikler, anmeldelser af foto-relaterede produkter og et galleri, der løbende udvides med spændende fotos taget af folkene bag mydigitalphotos.dk samt brugernes egne fotos.

Norton beskyttelse
Ifølge data fra Dennis Labs indtager Norton førstepladsen i en ny test, hvor en lang række sikkerhedsprogrammer er blevet testet overfor virkelige cyberangreb. Norton var for andet år i træk den eneste i testen, der opnåede 100 procent i beskyttelsesscore.

Dennis Labs fik for nylig sine testmetoder efterset og godkendt af Anti-Malware Testing Standards Organisation (AMTSO). Yderligere blev Norton 2011 placeret først i en ny test foretaget af AV-Test.org ud af en gruppe på 12 sikkerhedsløsninger både i forhold til identifikation og fjernelse af sikkerhedstrusler.

Norton 2011 indeholder:
Reputation Based Security checker med det samme, hvor det skadelige program oprindeligt stammer fra for at identificere og stoppe spredningen af nye programmer i en fart. Med Reputation Based Security er det også muligt for brugerne at vurdere, om deres adfærd er risikabel, når de downloader, sammenlignet med 58 mio. andre Norton Community Watch medlemmer.

System Insight 2.0 med ny Proactive Performance Alerts overvåger alle applikationer, der kører på computeren, og giver også proaktivt brugeren besked, hvis et program har et overforbrug af systemets ressourcer. Dette gør det muligt at identificere, hvilke ændringer der kan foretages for at øge computerens performance.

[Find svaret på konkurrencen her] leverer den mest omhyggelige beskyttelse til dato, da den undersøger hver eneste fil før den bliver downloaded.

SONAR 3 tilfører et helt nyt sikkerhedsniveau til Norton 2011, hvilket sikrer beskyttelse overfor nye og kommende trusler, som er specifikt designet til at undgå sikkerhedsprogrammer. SONAR 3 identificerer mistænkelig software ud fra den adfærd, der udvises, og tager automatisk enhver beslutning for brugeren.

Norton Bootable Recovery Tool gør Norton brugere i stand til at boote en PC til sikkerhedsmode, selv når et system er så inficeret med skadelige programmer, at normal sikkerhedssoftware ikke kan installeres eller systemet startes normalt.

Vi har trukket 4 vindere:

Rasmus Dahl-Sørensen fra København
Bjarne Grauholm fra Thyborøn
Robbie Jørgensen fra Hørsholm
Gert Aabaand fra Birkerød

Stort og sikkert tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her