Vind Oscar-vinderen "Hævnen" på Blu-ray eller DVD - AFSLUTTET

edbpriser.dk 01-03-43133 20:20

Susanne Biers "Hævnen" har fået 420.000 danskere i biografen, høstet både en Oscar og en Golden Globe for Bedste udenlandske film og både en Bodil og en Robert for Årets kvindelige hovedrolle.

Eksklusivt interview med Bier
Udover filmen indeholder Blu-ray/DVD også et eksklusivt interview med Susanne Bier. Her fortæller hun om baggrunden for filmens tilblivelse og om hemmeligheden bag hendes succesfulde makkerskab med Anders Thomas Jensen.

Ydermere fortæller hun om, hvorfor hun har valgt at fortælle denne historie netop nu og hendes holdning til, hvordan man skal tackle de basale følelser som aggression og hævn, der netop er filmens omdrejningspunkt.

Valget mellem hævn og pacifisme
"Hævnen" er et drama om ødelagt idyl og valget mellem hævn og pacifisme. Filmen trækker spor fra den brutale hverdag i en afrikansk flygtningelejr til den postkort-smukke idyl i en sovende dansk provinsby.

Anton (Mikael Persbrandt) er læge og pendler mellem en flygtningelejr i Afrika og sit hjem i Danmark, hvor han har to små sønner. Han har svigtet sin elskede kone Marianne (Trine Dyrholm), og de prøver nu at vænne sig til et liv uden hinanden.

Sideløbende begynder Antons 12-årige søn Elias at blive venner med Christian, som er ny dreng i klassen. Dette usædvanlige venskab udvikler sig snart til en foruroligende alliance, som truer med at ødelægge landsbyidyllen for altid.

Special features
Interview med Susanne Bier
Fraklip
Trailer

Vi har trukket 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere:

DVD:
Mark Johansen fra Grenaa
Jan Lundqvist fra København
Blu-ray:
Gitte Andersen fra Tommerup
Susanne Dehlsen fra Vallensbæk Strand

Stort Oscar-vindende tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her