Vind "Paranormal Activity" på Blu-ray eller DVD - AFSLUTTET

edbpriser.dk 16-07-42232 11:16

Det unge kærestepar Katie og Micah er for nylig flyttet ind i et lille hus, hvor de kort efter begynder at mærke nogle forstyrrelser. Der er... noget.

Især Katie fornemmer, at der er en eller anden form for skabning eller tilstedeværelse i huset, som måske, måske ikke er af dæmonisk karakter. Den er mest aktiv om natten, når parret sover. Eller rettere sagt når de prøver at sove.

Katie har mærket dette skræmmende fænomen lige siden, hun var lille, og det er også som om, at skabningen nu er mest interesseret i Katie.

Micah har købt et dyrt videokamera for at dokumentere hele forløbet, og snart bliver han besat af tanken om at opklare mysteriet.

Kameraet optager alt. Han insisterer også på at sætte kameraet op ved fodenden af sengen. Men der går ikke længe, før Katie og Micah må sande, at det kun får de uforklarlige hændelser til at eskalere.

Der sker MEGET underlige ting i soveværelset om natten. Og det bliver værre og værre.

Snart begynder Katie at protestere over kameraet, fordi hun kan føle, at tilstedeværelsen ”ikke kan lide det.” Men Micah er dedikeret til sit videoprojekt, og hver nat er han vidne til, at hans kæreste, hans livspartner og bedste ven bliver taget fra ham frame for frame.

Der er tilsyneladende intet, han kan gøre, og det bringer et helt nyt niveau af desperation ind i hans dokumentariske projekt. Time efter time hver nat optager kameraet.
 
Idéen til "Paranormal Activity" fik Oren Peli, da kæresten begyndte at opleve uforklarlige hændelser i deres hus. Det fik hende til at føle sig overvåget i sit eget hjem.

Oren Peli ville gerne definere thrillergenren for sin generation, på samme måde som "Psycho" fik folk til at frygte at gå i brusebad, som "Dødens gab" fik folk til at frygte at bade i havet, og som "Blair Witch Project" fik folk til aldrig igen at ville campere i skoven. Med "Paranormal Activity" vil Oren Peli få folk til at frygte at sove hjemme.

Vi har trukket 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere:

DVD:
Helle Rørstrøm fra Skovlunde
Lene Andersen fra Odense
Blu-ray:
Martin Kajberg Jensen fra Solbjerg
Brian Thorsen fra Nykøbing Sj.

Stort tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her


Leveret af Filmtrailer.com