Vind "Sådan træner du din drage" på Blu-ray eller DVD + merchandise - AFSLUTTET

edbpriser.dk 28-06-42807 03:40

På Bersærk Øen er det enhver ung vikings drøm at blive dragedræber.

Også høvdingens søn, Hikke, drømmer om at blive dragedræber, men Havblik den Mægtige anser desværre sin søn for en splejs.

Når han vil hjælpe, kommer han bare i vejen. Det vil sige, lige indtil den nat, hvor hans nye katapult rammer den drage, alle frygter mest, men som ingen har set - en Natskygge! Der er bare ingen, der ser det, så Hikke er stadig en splejs, som ingen regner med.

Men næste dag finder Hikke dragen ude i skoven. Her opdager han, at han ikke kan få sig selv til at dræbe den hjælpeløse drage. Han slipper den fri.

Det bliver indledningen til et varmt venskab mellem Hikke og den sårede drage, som han kalder Tandløs. Men han tør ikke fortælle det til nogen. Men det, Hikke lærer om drager gennem sit venskab med Tandløs, bliver en stor hjælp, da han skal i træning som dragedræber.

Kun den smukke, men bistre Astrid er smart nok til at fatte mistanke til, hvad Hikke egentlig foretager sig alene ude i skoven.

Vi har trukket 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere, som også fik filmen med på DVD. Alle fik 1 toast stempel med, og de 2 DVD vindere fik også en "Sådan træner du din drage"-rygsæk med:

DVD:
Nikkie Rohde fra Odense + toast stempel og rygsæk
Laila Holdt fra Aalborg + toast stempel og rygsæk
Blu-ray:
Søren Hansen fra Vordingborg + toast stempel
Mogens Frost fra Roskilde + toast stempel

Stort tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her