Vind "SHIFT 2: Unleashed" til PC, PS3 eller Xbox 360 - AFSLUTTET

edbpriser.dk 29-08-43209 10:20

Den mest omfattende bilspilsoplevelse til dato giver den ægte køreroplevelse nyt liv med intensiteten og spændingen ved oplevelsen af at sidde bag rattet og deltage i de såkaldte 'Driver's Battle'-opgør.

Takket været både den helt nye kørerhjelm-kameravinkel, de fantastiske natteløb og de skræmmende realistiske sammenstød vil "SHIFT 2: Unleashed" byde på al brutaliteten og spændingen fra virkelighedens bilræs i en banebrydende autentisk bilspilsoplevelse.

• Fængende ræs af helt nye dimensioner - Oplev de neglebidende spændende førstepersons-ræs som aldrig før. Den helt nye kørerhjelm-kameravinkel genskaber kørerens hovedbevægelser og giver en uovertruffen fartfornemmelse. Læn og drej hovedet, når du kastes ind i svingene, mærk effekten af alle sammenstød og uheld med virkelighedstro førerkabine-vibrationer ... og meget mere.

• Ægte realistiske ræs - "SHIFT 2: Unleashed" revolutionerer bilspils-simulations-genren ved at give den unikke motorsport-atmosfære nyt digitalt liv. Oplev alt fra autentiske biler og sammenstøds-fysik til de spændende natteløb, som sammen med den visuelle oplevelse og følelse af de hårdt prøvede biler gør det muligt for "SHIFT 2: Unleashed" at levere den mest autentiske bilspilsoplevelse nogensinde. Med udgangspunkt i FIA GT1-verdensmesterskaberne og GT3-europamesterskaberne sammen med virkelighedens kørere, baner og biler vil der på alle måder være tale om fremtidens simulationsspil til nutidens adrenalin-glade bilspilskørere.

• Justér dine biler for at blære dig eller vinde! - Lad din kreativitet komme til udtryk for at forvandle nogen af verdens kraftigste biler til ildspyende våben. Justér på motorer, udformning, affjedring og meget, meget mere og test så dit ultimative motormonster i alle de forskellige løbstyper. Uanset om du har lyst til at sætte dig bag rattet i en Econobox med 1000 hestekræfter eller en pimpet GTR-brøler, vil du have stort set ubegrænsede muligheder for at demonstrere din dominans ude på banerne, hvor selv få tiendedele af et sekund kan være afgørende.

Vi har trukket 2 PC vindere, 1 PS3 vinder og 1 Xbox 360 vinder:

PC:
Áki B. Bjørnsson fra Odense
Jonas Stobberup fra Horsens
PS3:
Henning Bülow fra Ølstykke
Xbox 360:
Michael Thomsen fra København

Stort og hæsblæsende tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her