Vind "Simon & Malou" på Blu-ray eller DVD - AFSLUTTET

edbpriser.dk 20-07-42366 20:20

Omstændighederne tvinger den lettere ustrukturerede børnebogsforfatter, Simon (Dejan Cukic), til at dele sin lejlighed med den karrieredrevne og velorganiserede smukke svenske advokat, Malou (Tuva Novotny).

Simon drømmer om børn og fast parforhold. Omvendt har Malou kun fokus på karrieren. Trods hinandens diametrale modsætninger, nærmer de sig mere og mere hinanden. Og modsætninger drages rigtig nok. Men kan de nu også leve sammen?

Der går ikke længe, før situationen bliver kaotisk for Malou. Hendes første dag på arbejde starter som et mareridt, men hun bliver bakket op af kollegaen Søs (Mille Dinesen), der skal vise sig blive en uundværlig allieret. Men inden Malou igen når at få sit liv tilbage på rette skinner, bliver Simon involveret i et trafikuheld, som betyder, de kommer til at dele lejlighed lidt længere end planlagt…

Trods tiden i lejligheden ikke bliver let for de to meget forskellige personer, bliver de tiltrukket af hinanden, og selvom Malou overhovedet ikke har tid til kærlighed, står hun pludselig overfor en situation, hun slet ikke havde planlagt… Og en situation Simon aldrig havde turde drømme om!

Mod alle forventninger sætter mødet mellem de to en lavine af begivenheder i gang, der vil ændre deres liv for evigt…

Vi har trukket 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere:

DVD:
Anne Dahl Nissen fra Brønderslev
Martin Buus fra Aalborg
Blu-ray:
Eddy Madsen fra Glostrup
Elinor Hansen fra Køge

Stort tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her