Vind "Skønheden og Udyret" på både Blu-ray og DVD - AFSLUTTET

edbpriser.dk 16-12-42768 22:20

Åbn døren til alle tiders mest fortryllede slot og tag med på et magisk eventyr sammen med Skønheden og Udyret. Med digitalt restaureret animation, Oscar-vindende musik og masser af magi, byder denne Specialudgave af Disneys klassiker på en uforglemmelig oplevelse.

Da den flotte men selvoptagede prins rammes af en forbandelse, forvandles han til et udyr med et udseende så skræmmende, at ingen længere tør møde ham.

Den eneste måde at bryde forbandelsen på er ved at finde nogen, som kan elske ham for den han er – men hvem kan elske et udyr?

Helt tilfældigt havner den smukke Belle på slottet, hvor lysestagen Lymiere, uret Kloksworth og alle de andre fortryllede ting, gør alt for at romancen skal begynde at spire…

Oscar-nomineret til Bedste Film
"Skønheden og Udyret" er den første af kun to animerede film nogensinde, der er blevet Oscar-nomineret til Bedste Film (den anden er "Op" fra 2009).

"Skønheden og Udyret" blev nomineret i seks kategorier og vandt to Oscars i 1992 for Bedste Sang (”Beauty and the Beast”) og Bedste Originalmusik.

"Skønheden og Udyret" har ikke været udgivet siden 2003, men udgives nu i en begrænset periode i en Combo Pack med både Blu-ray og DVD i samme pakke.

Vi har trukket 4 vindere, som fik filmen på både Blu-ray og DVD:

Carsten Kvist fra Brande
Torben Rasmussen fra Søborg
Jane Sofie Lee Villensteen fra Holstebro
Dan Hald Madsen fra Hobro

Stort tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her