Vind Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes - AFSLUTTET

edbpriser.dk 19-08-41741 06:00

I Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes kan både nye og gamle fans af Star Wars udleve de storslåede galaktiske eventyr fra Klonkrigene.

For første gang nogensinde kan spillerne kæmpe i rollen som deres yndlings-jedi og klone figurer fra den fantastiske animerede tv-serie, lige fra kendte ansigter som Anakin Skywalker til nye helte som klonkaptajn Rex.

Den helt nye historie, der udfylder hullet mellem handlingsforløbene fra første og anden sæson, fører spilleren ud i et alsidigt eventyr, hvor det gælder om at forpurre en mystisk techno-snigmorders destruktive plan.

Spillets action er lagt an på samarbejde mellem to spillere, og den brugervenlige betjening og familieorienterede handling knytter Star Wars-fans sammen på tværs af generationerne i kampen mod de onde separatister for på ny at skabe fred i galaksen.

Oplev et helt nyt og spændende Clone Wars-handlingsforløb, der bygger bro mellem tv-seriens første og anden sæson. Du vil få mere at vide om den mystiske dusørjæger Cad Bane og jage Kul Teska, den nye superskurk fra planeten Skako.

Find bedste pris på spillet her.

Vi har trukket 3 vindere, som selv har valgt deres vundne spil-format:

Katrin Julius fra Kolding som vandt spillet til Wii
Carsten Andreasen fra Stenløse som vandt spillet til PlayStation 3
Kim Helsted fra Hillerød som vandt spillet til PC

Stort tillykke til jer alle